Mad Cool 2018 onthult Justice en Black Rebel Motorcycle Club

Foto: Olivier Bourgi / Flickr.com

Een nieuwe dag betekent nieuws vanuit Mad Cool! Ook vandaag voegt het Spaanse festival nieuwe namen toe aan het affiche. Vandaag maakt het festival de komst van Justice en Black Rebel Motorcycle Club bekend.

Gisteren kon Mad Cool Nine Inch Nails toevoegen aan de nu al indrukwekkende line-up. Eerder maakte Mad Cool de komst van onder andere Depeche Mode, Massive Attack, Jack Johnson en Fleet Foxes bekend. Ook Queens of the Stone Age en MGMT geven acte de présence op het festival. De komende weken volgt iedere dag een nieuwe aankondiging van het festival. Festileaks houdt je op de hoogte.

Justice

De mannen van Justice gaan volgend jaar op tournee! Het duo achter hits als ‘D.A.N.C.E.’, ‘Civilization’ en ‘Genesis’ is een graag geziene gast op de festivals en was in het verleden te zien op Rock Werchter, Dour, Roskilde en Sziget. Eerder dit jaar maakten de heren al een rondje langs de festivals en speelden op Colours of Ostrava en Bilbao BBK Live. Daarnaast maakte de electronische band remixes voor Franz Ferdinand, MGMT en Soulwax. Met de bevestiging van Mad Cool lijkt een festivaltournee aanstaande. Waar hoop jij Justice te zien?

Mad Cool 2018

Foto: Sergio Albert

De derde editie van Mad Cool vindt plaats van 12 tot en met 14 juli in Madrid, Spanje. Voor de aankomende editie heeft de organisatie een nieuwe locatie geregeld. Concreet betekent dit maar liefst twee nieuwe podia en een verdubbeling van de bezoekerscapaciteit ten opzichte van voorgaande jaren. Tickets gaan binnenkort in de verkoop. Voor meer informatie kun je terecht op de officiële website. Benieuwd naar hoe het dit jaar was? Lees dan hier ons festivalrapport!

Mad Cool Logo

Mad Cool 2025

Locatie
Spanje
Madrid, Spanje
Datum 9-13 juli 2025
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen