Zégut: ‘Kiss naar Hellfest 2018?’

kiss

Festivalorakel Francis Zégut heeft weer gesproken. Volgens hem komt niemand minder dan de Amerikaanse band KISS op Hellfest 2018.

Zégut voorspelde al eerder dat Iron Maiden naar Hellfest zou komen. Daarnaast zijn bewering dat Guns N’ Roses en Ozzy Osbourne op Download UK staan klopte. Ook Kiss lijkt geen gekke gedachte. Resurrection Fest presenteerde de Amerikaanse band afgelopen week al. Een festivaltournee lijkt daarmee in het verschiet te liggen. Hopelijk is de uitspraak van Zégut over Kiss ook waar en zien wij ze terug op Hellfest!

Francis Zégut is een Franse radiopresentator voor RTL, maar hij staat voornamelijk bekend als festivalorakel. Elk jaar slingert de Franse DJ weer een hoop festivalgeruchten de wereld in die later ook nog eens juist blijken.

Hellfest 2018

Met meer dan 350.000 jaarlijkse bezoekers is Hellfest een van de grootste rock- en metalfestivals van Europa. Ieder jaar zijn de grootste rock-, metal- en punknamen op dit festival te bewonderen. De editie van 2018 vindt plaats van 22 tot en met 24 juni in het Franse plaatsje Clisson. Voor deze editie zijn onder andere Iron Maiden, Avenged Sevenfold en Megadeth al bevestigd. Kaarten voor het festival zijn helaas al uitverkocht. Check de website voor meer informatie!

Hellfest Logo

Hellfest 2024

Locatie
Frankrijk
Clisson, Frankrijk
Datum 27-30 juni 2024
Tickets Kopen