At The Drive In en Friendly Fires naar NOS Alive 2018

(c) Joris Bulckens

Twee kersverse namen voor NOS Alive! At The Drive In en Friendly Fires spelen in juli op het Portugese festival.

NOS Alive heeft de zaken goed op orde. Het festival maakte eerder de komst van Pearl Jam, The NationalQueens of the Stone Age, Future Islands, Two Door Cinema Club en Franz Ferdinand bekend. At The Drive In speelt op dezelfde dag als Pearl Jam en Franz Ferdinand op 14 juli. Friendly Fires voegt zich bij Wolf Alice op 12 juli. Het festival is inmiddels door de combitickets heen. Tickets voor twee dagen zijn nog wel verkrijgbaar.

At The Drive In

At The Drive In is terug op oorlogssterkte! De rockband rondom de charismatische frontman Cedric Bixler-Zavala is terug van een lange pauze en bracht dit jaar een nieuw album uit met de titel in•ter a•li•a. Je kan de groep kennen van ‘One Armed Scissor’, een track die menig festivalweide tot op de grondvesten heeft laten trillen. De band speelde afgelopen jaar op Pukkelpop, Lowlands en Frequency. Waar hoop jij de mannen in 2018 te zien?

NOS Alive 2018

Photo: Arlindo Camacho

De twaalfde editie NOS Alive vindt plaats van 12 tot en met 14 juli nabij Lissabon, Portugal. Met de bevestigingen van The NationalPearl Jam en Queens of the Stone Age zijn de eerste headliners bekend. Festivaltickets zijn al in de verkoop: voor twee dagen feest leg je € 124,- neer, een enkele festivaldag kost je € 65,-. De tickets voor drie dagen zijn uitverkocht. Voor meer informatie over NOS Alive kun je terecht op de officiële festivalwebsite.

NOS Alive Logo

NOS Alive 2023

Locatie
Portugal
Lissabon, Portugal
Datum 6-8 juli 2023
Tickets Dagkaarten vanaf €79. Combitickets vanaf €192. Kopen