Componist Jóhann Jóhannsson naar Colours of Ostrava 2018

Een nieuwe naam voor Colours of Ostrava 2018. Componist Jóhann Jóhannsson komt komende zomer naar het festival. 

De komende tijd zullen nog meer namen volgen, maar de line-up is nu al niet verkeerd! Eerder werd namelijk al aangekondigd dat George Ezra, Ziggy Marley en Cigarettes After Sex naar de mooiste festivallocatie van 2017 afreizen.

Jóhann Jóhannsson

De Ijslandse componist Jóhann Jóhannsson is vooral bekend om zijn filmmuziek. Met deze muziek is hij meerdere keren genomineerd voor een Oscar, Golden Globe, Grammy en BAFTA. Met zijn muziek voor de film The Theory of Everything heeft hij een Golden Globe gewonnen! Naast zijn filmmuziek heeft hij zelf ook meerdere albums uitgebracht. Hierop staat vooral minimalistische muziek.

Colours of Ostrava 2018

Colours Of Ostrava 2017
Foto: Zdenko Hanout (Colours Of Ostrava 2017)

Colours of Ostrava is een vierdaags festival dat jaarlijks wordt gehouden in Ostrava, Tsjechië. Het festival is populair vanwege de bijzondere sfeer en de bijbehorende opmerkelijke locatie. Afgelopen jaar sleepte het daarmee nog de Festival Award voor mooiste festivallocatie van 2017 in de wacht.

De editie van 2018 vindt van 18 tot en met 21 juli plaats. De eerste 9000 pre-sale tickets zijn voor een kleine € 80,- over de toonbank gegaan. Inmiddels betaal je voor een regulier ticket zo’n €105,-. Wil je meer informatie over het festival, dan kun je terecht op de officiële festivalwebsite.

 

Colours of Ostrava Logo

Colours of Ostrava 2016

Locatie
Tsjechië
Ostrava, Tsjechië
Datum 14-17 juli 2016
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Niet meer beschikbaar.