Pinkpop 2021 opent Gouden Tip

752
Die Antwoord - Pinkpop 2019
Photo: Bart Heemskerk (Pinkpop 2019)

Ook voor aankomend jaar kun jij traditiegetrouw Pinkpop een handje helpen om het affiche te vullen! Pinkpop 2021 opent namelijk de Gouden Tip. Hiermee vallen ook nog eens weekendtickets winnen!

Wie wil jij naast Red Hot Chili Peppers, Twenty One Pilots en de net bevestigde JC Stewart zien? Dit kun je laten weten via de Gouden Tip. Op deze manier weet de organisatie van Pinkpop wie jij op het festival wilt zien. In ruil voor het invullen van de tips maak je kans op weekendtickets voor Pinkpop 2021.

In totaal kun je drie tips doorgeven via de Gouden Tip. Deelnemen kan tot en met 12 juli. Winnaars van de weekendtickets worden in de laatste week van juli bericht via de mail. Dit jaar was Chef’Special een van de meeste getipte artiesten. Het jaar daarvoor waren dit Elbow en George Ezra.

Pinkpop 2021

Major Lazer - Pinkpop 2019
Photo: Festileaks / Thijs Jacobs

Pinkpop is het oudste jaarlijks terugkerende festival ter wereld. Het festival kent een vaste formule: drie dagen lang, drie van de allergrootste acts van deze planeet, aangevuld met een divers dagprogramma. En veel meer dan dat moet het ook niet zijn. Verwacht geen gigantische randprogrammering of sprookjesachtige locaties. Het draait om de muziek op Pinkpop: kwalitatief goede, bewezen muziek. Deze zomer zouden onder andere Red Hot Chili PeppersPost Malone en Guns N’ Roses op de planken van het Limburgse festival staan. Red Hot Chili Peppers en Twenty One Pilots keren terug voor de editie in 2021. Pinkpop 2021 is ook het eerste jaar zonder Jan Smeets als festivaldirecteur. Mister Pinkpop draagt het stokje dit jaar over aan zijn vaste team, waarmee hij het festival al jaren organiseert.

  • Locatie: Landgraaf, Nederland
  • Datum:18-20 juni 2021
  • Tickets: kaarten van 2020 blijven geldig voor 2021
  • Meer informatie vind je terug op de officiële website.