De winnaar van Nu Of Nooit 2017 is bekend. De winnaar van de bandwedstrijd mag traditiegetrouw Pinkpop openen. Komend jaar is het de beurt aan Walden.

Na de selectieprocedure en de voorrondes was het dit weekend eindelijk zo ver. De finale van bandwedstrijd Nu Of Nooit. De winnaar krijgt professionele coaching en mag Pinkpop 2018 openen.

Walden bleek de beste band en staat naast Foo Fighters, Pearl Jam en Bruno Mars op het Limburgse affiche. Tot slot heeft de band ook een plekje vergaard op de traditionele perspresentatie van de volledige line-up. Deze vindt plaats op 21 februari. Drie dagen later start de kaartverkoop van het festival.

Pinkpop 2018

Pinkpop
Foto: Bart Heemskerk (Pinkpop 2017)
Hey, mogen we je om een gunst vragen?

Onze website Festileaks is 7 jaar geleden opgericht vanuit de gedeelde liefde voor festivals. Nu zijn we genomineerd voor Website van het Jaar 2018 in de categorie events. Een mooiere waardering voor al dat harde werk van onze ijzersterke community kunnen ons we niet bedenken. Oneindig veel dank en ❤ voor je support so far, maar nu willen we winnen ook!
Klik ons dus het podium op via DEZE LINK. Dan zijn we je oneindig dankbaar!

Het Limburgse festival wordt komend jaar gehouden van 15 tot en met 17 juni. Dat is twee weken later dan vorig jaar en wederom niet tijdens Pinksteren. De komende editie zijn Foo FightersBruno Mars en Pearl Jam de headliners! Het volledige affiche van het festival wordt op 21 februari bekendgemaakt tijdens de jaarlijkse perspresentatie in Paradiso. De voorverkoop start drie dagen later: op 24 februari kun je een ticket voor het festival bemachtigen.

Kun jij niet wachten tot het moment dat er meer nieuws over de komende editie komt? Op ons forum kun je al speculeren over de rest van de line-up.

DELEN
Stijn
Om mijn persoonlijke tijdlijn niet vol te gooien ben ik lid van de Festileaks nieuwsredactie. Vanuit Nijmegen ben ik bereid heel Europa door te trekken voor festivals.