Pohoda 2018 voegt weer een nieuwe naam toe aan het affiche. De organisatie maakt vandaag de komst van Jamie Cullum naar het Slowaakse Festival bekend. 

Het festival vindt plaats van 5 tot en met 7 juli in Trenčín, Slowakije. De eerste naam die het festival bekend maakte was de Amerikaanse St. Vincent, waarna ook Glass Animals en The Chemical Brothers op het affiche verschenen. De Britse Jamie Cullum is dus de nieuwste naam die afreist naar Slowakije. De tot dusver bekende line-up kun je vinden op de website van Pohoda.

Jamie Cullum

Jamie Cullum is een Britse zanger en multi-instrumentalist. Hij begeleidt zichzelf voornamelijk op piano, maar speelt ook soms drums of gitaar. Tot nu toe heeft Cullum 7 studioalbums uitgebracht, waarvan Heard It All Before (als Jamie Cullum Trio) de eerste was. De echte bekendheid kwam met de cover van ‘Everlasting Love’ in 2004. Het laatste album Interlude werd in 2014 uitgebracht, waarmee weer wat meer de jazz-kant opgezocht werd. In de afgelopen jaren is de Brit dan ook vooral op Jazz-festivals te zien geweest. Al werd in 2017 ook nog Sziget aangedaan.

Pohoda Festival 2018

Het Slowaakse Pohoda Festival vindt dit jaar voor de 22e keer plaats in de stad Trenčín. Het lokale vliegveld van Trenčín wordt jaarlijks weer opgetogen voor een drie dagen durend feest. Komend jaar vindt het festival plaats van 5 tot en met 7 juli 2018. Hiermee delen ze dus een weekend met Rock Werchter en ook Down The Rabbit Hole vindt rond dezelfde tijd plaats. Zeker kans dat een aantal artiesten ook afreizen naar de Benelux!

De eerste 5.000 early bird-tickets voor Pohoda zijn al uitverkocht. Voor drie dagen festival + camping betaal je daarom momenteel de reguliere prijs van €89,-. De capaciteit van het festival ligt rond de 30.000 mensen en verkocht de afgelopen jaren elke keer uit. Wacht dus niet te lang en koop je tickets hier.

Op de hoogte blijven van het laatste festivalnieuws?

Abonneer je dan op onze Festival Nieuwsbrief! Elke week ontvang je de belangrijkste updates in één handig overzicht in je mailbox. Daarnaast ontvang je als abonnee speciale festivaltips en kun je meespelen met exclusieve winacties voor te gekke festivalprijzen.