Advertisement

Oscar and the Wolf naar Sportpaleis in 2018

Oscar and the Wolf
Foto: Kamiel Scholten / Festileaks

Goed nieuws voor fans van Oscar and the Wolf! De band zal namelijk in het najaar een optreden geven in het Belgische Sportpaleis. 

Het optreden van de band in het Sportpaleis zal plaats vinden op 26 oktober 2018. Kaarten voor het optreden gaan deze vrijdag 2 februari inde verkoop.

Vorige maand gaf de frontman van de band aan Rock Werchter 2018 af te sluiten, de vraag is of dat met deze aankondiging nog wel echt gaat gebeuren. Eerder werd de band wel al aangekondigd voor Werchter Boutique.

Wil je alvast genieten van een show van Oscar and the Wolf? Dat kan met dit festivalconcert van de band op Lowlands 2016.

Oscar And The Wolf

strange entity

De band is de afgelopen jaar druk bezig geweest in de studio en met resultaat: de nieuwe plaat is af! Met een nieuwe plaat op zak was Oscar And The Wolf op vele festivals te vinden. De band stond onder meer op Rock WerchterDown The Rabbit Hole en Lokerse Feesten. Het nieuwe materiaal zal hierbij ongetwijfeld ten gehore worden gebracht op Werchter Boutique. Haal je dansschoentjes maar vast uit de kast, want stilstaan bij Colombie en co. is verrekte lastig. Of de nieuwe plaat ook zo’n festivalhit als ‘Strange Entity’ bevat? Wij hopen in ieder geval van wel. De single ‘So Real’ klinkt in ieder geval veelbelovend.