The Kooks naar NOS Alive 2018

The Kooks
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

Een nieuwe naam voor NOS Alive 2018. Het Portugese festival weet de Engelse indierockers van The Kooks toe te voegen aan het affiche.

De show van The Kooks staat gepland voor 13 juli. Op deze dag zijn onder meer ook Queens of the Stone Age, The National en Two Door Cinema Club te bewonderen op het Portugese festival. Voor de overige dagen staan optredens van onder andere Pearl Jam, Franz Ferdinand en CHVRCHES op de planning.

The Kooks

The Kooks is een indierockband uit Brighton, Engeland. Onder leiding van Luke Pritchard bracht de band sinds de oprichting in 2002 vier studioalbums uit. Het laatste album Listen stamt uit 2016. Vier albums in zestien jaar is niet veel, maar blijkbaar staat kwaliteit hoger in het vaandel dan kwantiteit. Met nummers al ‘Naive’, ‘She Moves In Her Own Way’, ‘Ooh La’ en ‘Seaside’ heeft de band het nodige succes geoogst.

NOS Alive 2018

Photo: Arlindo Camacho

De twaalfde editie NOS Alive vindt plaats van 12 tot en met 14 juli nabij Lissabon, Portugal. Met de bevestigingen van The NationalPearl Jam en Queens of the Stone Age zijn de eerste headliners bekend. Festivaltickets zijn al in de verkoop: voor twee dagen feest leg je € 124,- neer, een enkele festivaldag kost je € 65,-. De tickets voor drie dagen zijn uitverkocht. Voor meer informatie over NOS Alive kun je terecht op de officiële festivalwebsite.

NOS Alive Logo

NOS Alive 2023

Locatie
Portugal
Lissabon, Portugal
Datum 6-8 juli 2023
Tickets Dagkaarten vanaf €79. Combitickets vanaf €192. Kopen