Clap Your Hands Say Yeah naar NOS Alive 2018

Photo: Arlindo Camacho

Alweer een nieuwe naam voor NOS Alive 2018! De organisatie maakt namelijk de komst van Clap Your Hands Say Yeah bekend.

Het Portugese festival maakte de afgelopen tijd aan de lopende band nieuwe namen bekend voor de editie van 2018. Zo werd eerder dit jaar aangekondigd dat onder andere Bryan Ferry, JAIN, Snow Patrol, en Jack White aankomende zomer naar Oeiras afreizen. Er is een aardige kans dat NOS Alive binnenkort dus met nog meer namen komt. Alle artiesten én op welke dagen ze spelen vind je hier terug.

Clap Your Hands Say Yeah

Clap Your Hands Say Yeah is het indie rock project van de Amerikaanse muzikant Alec Ounsworth. Hoewel Clap Your Hands Say Yeah sinds de oprichting in 2004 opereerde als een band met vijf leden, kondigden drie van hen in 2012 aan de band te verlaten. Vervolgens besloot ook Sean Greenhalgh in 2014 te stoppen. Sindsdien tourt Ounsworth volledig solo, en verzorgt hij in zijn eentje vocals, gitaar, synths en drum machine. Het meest recente album The Tourist kwam begin 2017 uit.

NOS Alive 2018

NOS Alive is hét festival om te bezoeken in Portugal. De 12e editie van dit zomerse festival vindt plaats van 12 tot en met 14 juli in Oeiras, Portugal. Over de jaren heeft NOS Alive grote namen mogen ontvangen. In de editie van 2017 traden onder meer Foo Fighters, The Weeknd en Depeche Mode op. Dit jaar wordt het affiche van ‘Glastonbury in the sun’ gevuld met acts als Arctic Monkeys, Pearl Jam en Queens of the Stone Age.

De weekendtickets voor NOS Alive zijn helaas al uitverkocht, en ook de dagtickets voor 14 juli zijn niet meer te verkrijgen. Tickets voor 12 en 13 juli zijn nog wel te verkrijgen. Prijzen verschillen van €65 ,- voor een dagticket tot €124 ,- voor een tweedaags ticket.

NOS Alive Logo

NOS Alive 2023

Locatie
Portugal
Lissabon, Portugal
Datum 6-8 juli 2023
Tickets Dagkaarten vanaf €79. Combitickets vanaf €192. Kopen