Terugblikken op We Are Electric 2018 met de aftermovie

Foto door Bart Heemskerk

We Are Electric debuteerde dit jaar op een nieuwe locatie. Dat dit een groot succes was las je al in ons festivalrapport. Nu kun je het weekend nog een keer herbeleven met de aftermovie van het festival.

Van een potje ‘beerpong’ op de de camping tot de allerbeste danspasjes en van afkoelen in het zwembad tot je favoriete acts: het festival vat het euforische weekend samen in een net zo euforische video.

Kun je het Brabantse festival geen heel jaar missen, dan is er goed nieuws. Op 10 november vindt de ‘indoor’-editie plaats in het Klokgebouw, Eindhoven. Wanneer We Are Electric 2019 wordt gehouden is nog niet bekend.

We Are Electric 2018

© Bart Heemskerk

We Are Electric 2018 vond plaats van 6 tot en met 9 juli. Elk jaar strikt het Brabantse festival de vetste elektronische acts. Het festival werd dit jaar voor het eerst op de nieuwe locatie gehouden. Afgelopen jaar waren er onder andere Rudimental en Pendulum te zien. Dit jaar was het de beurt aan onder meer Martin GarrixPaul KalkbrennerThe Prodigy en Justice. Meer informatie over het festival vind je op de website.

Wil je weten hoe het dit jaar was op We Are Electric? Check dan ons festivalrapport!