Melt 2018 maakt affiche af met Modeselektor en meer

Photo: Ragnar Schmuck

Het affiche van Melt 2018 is compleet. In juli staan onder meer Modeselektor en Little Dragon op het programma van het Duitse festival.

Modeselektor staat komende zomer maar liefst twee keer op het affiche van Melt. Het duo staat op de eerste dag met een DJ set op het podium. Een dag later staat een set met Apparat op de planning. Tot vorig jaar vormden de twee acts samen Moderat en werden onder meer Lowlands en Pukkelpop met een show verblijd.

Andere nieuwe namen op het affiche zijn Mount Kimbie, Coely en Tune-Yards. De nieuwe acts voegen zich bij onder meer The xx, Fever Ray en Florence + the Machine. Hieronder vind je het volledige affiche van het festival.

Melt Festival 2018

Foto: Johannes Riggelsen 

Melt Festival vindt aankomend jaar plaats van 13 tot en met 16 juli. Op een oud industrieterrein bij Berlijn wordt komende zomer weer 4 dagen lang gedanst tot je er bij neer valt. Echt de hele dag dansen? Ja, echt de hele dag. Op de 24 uurs-dansvloer stopt het feest namelijk nooit. Ook met de locatie scoort Melt Festival ieder jaar. Het oude industrieterrein is volgens iedere bezoeker een lust voor het oog! Dit jaar zijn onder andere Florence + the Machine en The xx op het Duitse festival te vinden. Tickets voor het vierdaagse festival kosten €129,-. Tickets zijn te koop via de website.

Melt Festival Logo

Melt Festival 2024

Locatie
Duitsland
Gräfenhainichen, Duitsland
Datum 11-13 juli 2024
Line-up
Freddy K
James Blake
Honey Dijon
Tickets Kopen