Migos bevestigt komst naar Open’er Festival 2018

Photo by Kevin Cortopassi

Migos komt naar Open’er 2018! Het Amerikaanse hip-hop trio komt woensdag 4 juli de Main Stage van het festival afbreken.

De Early Bird tickets voor het Poolse festival zijn inmiddels allemaal gaan vliegen. Met niemand minder dan Bruno Mars, Depeche Mode en Arctic Monkeys zet Open’er een sterke line-up neer voor dit jaar.

Migos

Migos is een Amerikaans hip-hop trio uit Lawrenceville, Georgia. In 2009 wordt de groep opgericht door de familieleden Quavo, Offset en Takeoff. Het trio heeft inmiddels drie studioalbums op zak. Met hits als ‘Versace’ en ‘Bad and Boujee’ zijn ze niet meer weg te denken uit de hitlijsten.

Open’er Festival

Photo: M. Murawski

De 17e editie van Open’er Festival vindt plaats van 4 tot en met 7 juli in het Poolse Gdynia. Doordat Open’er in hetzelfde weekend als Rock Werchter van start gaat is het erg waarschijnlijk dat de festivals namen delen. Vorig jaar gaven onder andere The Weeknd, The xx, Radiohead, Foo Fighters en Lorde acte de présence op het grootste festival van Polen. Combitickets en dagkaarten zijn te verkrijgen via de website van het festival.

Wil jij op de hoogte blijven van alle nieuwtjes uit de festivalwereld? Discussieer mee op ons forum en blijf op de hoogte van de laatste geruchten.

Open'er Logo

Open'er 2024

Locatie
Polen
Gdynia-Kosakowo, Polen
Datum 3-6 juli 2024
Line-up
Sam Smith
Doja Cat
Foo Fighters
Tickets Kopen