Optreden Wolf Alice op Best Kept Secret 2018 verplaatst

1013
Wolf Alice

Het optreden van de Britse band Wolf Alice op Best Kept Secret Festival wordt verplaatst. De band zal nu op de zaterdag in plaats van de zondag optreden.

Wie dagkaarten had gekocht om de band te zien in Hilvarenbeek moet nu misschien even omschakelen. Wolf Alice zou op de zondag van Best Kept Secret optreden, samen met onder andere LCD Soundsystem en Father John Misty. Op de zaterdag zullen ze nu echter het podium delen met The National, Angus & Julia Stone en Vince Staples. De reden voor het verplaatsen van het optreden is (nog) niet bekend.

Hoewel de vrijdagkaarten, de dag van Arctic Monkeys en Tyler, The Creator, voor Best Kept Secret inmiddels zijn uitverkocht, zijn kaarten voor zaterdag en zondag nog wel te koop. Ook weekendkaarten kun je nog te pakken krijgen. Ook als Best Kept Secret niet in je agenda past kun je Wolf Alice deze zomer nog zien optreden. De band staat verder nog op onder andere Electric Castle en Sziget.

Wolf Alice

Het vierkoppige Wolf Alice begon in 2010 als duo, maar zag in 2012 een uitbreiding tot vierkoppige band. Het eerste album My Love is Cool uit 2015 werd juichend ontvangen en werd bestempeld als game-changing. Het tweede album Visions of a Life bracht de band de Britse albumcharts in en hiermee ook optredens op verscheidene festivals. De mix van Britpop, indie en shoegaze zorgt er ook nog eens voor dat ze moeiteloos in elk affiche passen. Als je de band helaas dit jaar niet kunt zien, krijg je de komende jaren dus zeker je kans nog wel.

Best Kept Secret 2018

Best Kept Secret
Foto: Chris Stessens

In 2018 vindt de zesde editie van Best Kept Secret plaats. Het festival wordt komend jaar vroeger gehouden dan voorgaande jaren. Op 8, 9 en 10 juni strijkt het festival neer op Beekse Bergen in Hilvarenbeek. Afgelopen editie stonden onder meer RadioheadArcade Fire en Run The Jewels op het affiche. Dit jaar zijn dat onder andere Arctic MonkeysThe National en LCD Soundsystem. Meer informatie over Best Kept Secret vind je op de website van het Brabantse festival.

Ga mee op een onvergetelijke busreis naar twee bucketlist-festivals in Oost-Europa

Festileaks Festivalvakantie 2022

 

Trotse bewoner van het altijd mooie Groningen. Daarmee automatisch die-hard fan van alles omtrent ESNS en ontdek ieder jaar weer een nieuw favoriet festival. Geboren in het jaar van Brainpower's eerste plaat (#brainpowerbaby) en dat heeft meteen de toon gezet. Zodoende altijd samen met Joëlle te vinden bij de foutste en goedkoopste slettendisco.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.