6 dingen die we verwachten van Fatboy Slim op Paaspop 2018

Foto: Fatboy Slim

Nog een paar nachtjes slapen voor we helemaal uit ons dak mogen gaan bij Fatboy Slim op Paaspop. De Funk Soul Brother staat deze zaterdag al op de planken, maar wat kunnen we ongeveer verwachten van deze show? 

1. Een setlist ramvol met hits


Van ‘I’m In Miami Bitch’ van LMFAO tot ‘Uptown Funk’ van Bruno Mars. En van ‘Psycho Killer’ van Talking Heads tot aan ‘Born Slippy’ van Underworld. Hit na hit knalt uit de speakers van de Big Beat legende. Natuurlijk speelt hij ook eigen klassiekers ‘Praise You’ en ‘Right Here, Right Now’, kortom: alles wat je je maar kan wensen in één setlist.

2. Dé dance-legend himself op het podium

Norman Cook, de echte naam van Fatboy Slim, draait al ruim 30(!) jaar mee in de muziekwereld. Hij is dé dj en producer die in de jaren 90 het Big Beat genre aan het grote publiek heeft geïntroduceerd. Dat deze legende op Paaspop staat is dan ook een unieke kans om hem eindelijk live te gaan aanschouwen. Streep die maar van je bucketlist af.

3. Het welbekende ‘Praise You’ dansje

Praise you

‘Praise You’ kwam 19 jaar terug (feel old yet?) de hitlijsten binnen op nummer 1. Natuurlijk kennen we allemaal de geweldige videoclip met de enige echte ‘Praise You’-flashmob. Laten we allemaal de moves bestuderen en een nieuwe flashmob starten op Paaspop!

4. Een prachtige show met te gekke visuals


Met een lichtshow waar je ú tegen zegt, tilt Fatboy Slim zijn liveshows naar een ongekend hoog level. Heerlijke intro’s, keiharde drops en de meezingers worden allemaal nog net wat vetter gemaakt door de visuals. Ook de rookkanonnen knallen je om de oren!

5. Meezingen tot je niet meer kan


‘EAT SLEEP RAVE REPEAT. EAT SLEEP RAVE REPEAT’. Juist. Probeer maar eens om niet mee te zingen met dit nummer. Onmogelijk. En dat is ook precies de bedoeling: er met zijn allen één groot feest van maken. Grote kans dat je de dag na het concert geen stem meer over hebt.

6. Een geweldig publiek

Meanwhile, just outside Perth… Next up is Melbourne! ? @gorgoncity @motez

Een bericht gedeeld door Fatboy Slim (@officialfatboyslim) op

Eén ding kunnen we je in ieder geval beloven: het publiek gaat altijd helemaal uit zijn dak! En tijdens Paaspop zal dit niet anders zijn. Met zo’n show kan je niet anders dan helemaal los gaan, dus laat zaterdag maar heel snel komen. Het dak van de Apollo moet er af!

Paaspop 2018

Paaspop
Foto: Bart Heemskerk (Paaspop 2017)

Paaspop 2018 vindt plaats van 30 maart tot en met 1 april in het Brabantse Schijndel. Onder meer The Bloody BeetrootsBastille en Iggy Pop staan aankomende editie op het festival. Afgelopen editie waren Doe Maar, Anouk en Kensington de grote namen. Zoals altijd is er op het festival van alles te beleven. Check daarom ons Festivalrapport van 2017 voor een goede sfeerimpressie.

De kaartverkoop voor Paaspop 2018 is nog in volle gang. Voor € 119,-  ben je drie dagen van de partij. Dagtickets beginnen bij een prijs van € 59,-. De dagindeling van het festival is inmiddels ook al bekend en te vinden op de website.

Paaspop Logo

Paaspop 2023

Locatie
Nederland
Schijndel, Nederland
Datum 7-9 april 2023
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen