Gojira, Hatebreed en meer voor Lokerse Feesten 2018

Metalfans opgelet! Lokerse feesten voegt vier stevige acts toe aan de line-up. Onder meer Gojira en Hatebreed zijn van de partij.

Naast bovengenoemde namen reizen ook Steel Panther en Brides of Lucifer af naar het Belgische Lokeren. Alle vier de acts zijn te zien op zondag 4 augustus. De organisatie laat verder weten dat ze nog één headliner en twee andere acts toevoegen aan de metal-zondag.

Gojira

De Franse heavy metalband Gojira ontstond oorspronkelijk onder de naam ‘Godzilla’. In 2001 besloten ze de naam te veranderen naar ‘Gojira’. De band heeft sinds de naamverandering zes albums uitgebracht. Gojira staat ook wel bekend om hun songteksten, die veelal in het teken staan van het milieu. De band werkt nauw samen met Sea Shepherd Conversation Society en zet zich in voor meerdere klimaatproblemen, waaronder de opwarming van de aarde.

De band staat in 2018 onder meer op Into the GraveDownload Melbourne en Bloodstock Festival.

Lokerse Feesten 2018

Lokerse Feesten 2016

De 44ste editie van de De Lokerse Feesten vindt plaats van 3 t/m 12 augustus in het Belgische Lokeren. Het festival trekt jaarlijks zo’n 140.000 bezoekers. Vorig jaar gaven onder andere Mark Ronson, Tom OdellThe OffspringMarilyn Manson, Megadeth en Pixies acte de présence op het festival. Dit jaar staan onder andere Dropkick Murphys, Simple Minds en Arsenal op het programma. Meer informatie vind je op de website van het Lokerse festival.

Lokerse Feesten Logo

Lokerse Feesten 2024

Locatie
België
Lokeren, België
Datum 2-11 augustus 2024
Tickets Kopen