Woo Hah! 2018 niet meer op touragenda 6LACK

Photo taken by Anton Mak during Osheaga 2017 (The Come Up Show)

Slecht nieuws voor Woo Hah!-gangers. Amerikaanse zanger/rapper 6LACK staat komende editie op het affiche, maar het is festival is niet meer te vinden in de touragenda van de artiest. Of dit betekent of het optreden niet doorgaat, is nog niet zeker. 

Eerder deze week verschenen al geruchten over mogelijke afvallers voor Woo Hah! 2018. Zo is Cardi B mogelijk zwanger, en Offset van Migos de vader. Na deze grote namen kan er nog een twijfelgeval worden toegevoegd met 6LACK.

Op de officiële website van 6LACK is Woo Hah! niet terug te vinden. De rapper staat op 13 juli in Ierland, en 15 juli alweer in Amerika. Volgens de line-up van Woo Hah! geeft hij echter op zaterdag 14 juli een optreden op het festival. Of het optreden doorgaat, blijft dus nog even in het midden.

6LACK

6LACK, uitgesproken als ‘black’, is een Amerikaanse zanger/rapper. Hij brak in 2016 door met zijn debuutalbum Free 6LACK. Met name het nummer ‘prblms’ werd een grote hit. Daarnaast werd Ricardo Valdez Valentine, zoals hij in het dagelijks leven heet, door niemand minder dan The Weeknd meegevraagd als support act. Inmiddels geeft de rapper ook steeds meer grote solo-optredens. Komende zomer is hij onder andere te zien op Les Ardentes, Wireless en hopelijk woo Hah!.

Woo Hah! 2018

Woo Hah! 2018 vindt plaats van 13 t/m 15 juli. Voorgaande jaren was het festivalterrein in Tilburg te vinden. Wegens de groeiende omvang is het festival echter verplaatst naar het evenemententerrein van Beekse Bergen, waar ook Best Kept Secret zich huist. Het hiphop-festival had vorig jaar onder andere Post Malone en Rae Sremmurd op het affiche staan. Dit jaar is het de beurt aan onder andere A$ap Rocky, J. Cole en Joey Bada$$. Dagtickets voor het festival kosten € 59,-, terwijl weekendtickets € 99,- kosten. Als je ook op de camping wilt verblijven kost dat je € 135,-. Voor meer informatie kun je terecht op de website van het festival.