Eelke Kleijn en meer naar Sziget 2018

507
Foto: Sandor Csudai

Nieuwe namen voor Sziget festival! Maar liefst 19 artiesten zijn aangekondigd voor het Colosseum.

De namen voor het Colosseum zijn bekend. Naast Eelke Kleijn komen ook Ben UFO en Dave Clarke. Het Colosseum is een groot podium gemaakt van houten pallets. Op dit podium wordt tot in de vroegste uurtjes gefeest. Alle aangekondigde namen check je hieronder in het Facebook bericht:

 

Eerder werden al Gorrilaz, The War On Drugs en Lana Del Rey aangekondigd. De hele line-up tot nu toe is te vinden op site.

Eelke Kleijn

Ga mee op een onvergetelijke busreis naar twee bucketlist-festivals in Oost-Europa

Festileaks Festivalvakantie 2022

Eelke Kleijn is een echt talent van eigen bodem. De Nederlandse DJ begon in 2003 met het produceren van Techno en House en is sindsdien behoorlijk gegroeid. In 2006 brak hij door met ‘8 Bit Era’. Kleijn is geen vreemde van festivals. Zo heeft hij bijvoorbeeld al op Balaton Sound en meerdere Ultra Music Festivals mogen draaien. Zien we jou terug in het Colosseum tijdens de show van Eelke?

Sziget

Sziget is een jaarlijks festival op een eiland in de Donau, midden in de Hongaarse hoofdstad Boedapest. Het 7-daagse festival wordt dit jaar van 8 augustus tot 15 augustus gehouden. Je kan er genieten van optredens van artiesten, maar ook van theater- en dansvoorstellingen, films, circus, mode en ga zo maar door. Onlangs heeft het Hongaarse festival nog de prijs voor ‘Beste Festival Line-Up 2017’ gewonnen op Eurosonic Noorderslag.

Tickets voor het festival zijn al in de verkoop en ook de reis met de Sziget Express is al te boeken. Nu de early-bird actie verlopen is, betaal je € 299,- voor een 7-day pass en € 70,- voor een dagticket. Op 11 april gaan de ticketprijzen opnieuw omhoog.

Tussen festivals, concerten en reizen door studeer ik leraar aardrijkskunde. Groot fan van Metallica en heilig van overtuigd dat John Coffey een comeback gaat maken