Weekend- en zaterdagtickets Woo Hah 2018 uitverkocht

Weekendtickets inclusief camping en dagtickets voor de zaterdag van Woo Hah 2018 zijn uitverkocht! Dit maakt de organisatie van het hiphopfestival vandaag bekend.

Gisteren waarschuwde Woo Hah nog dat twijfelaars niet meer te lang moesten wachten met het kopen van hun kaartje. Dit blijkt nu een terechte waarschuwing te zijn geweest. Alleen weekendtickets exclusief camping en dagtickets voor de zondag zijn nog verkrijgbaar. Ook de kaartverkoop hiervan gaat snel. 82% van de weekendtickets exclusief camping en 60% van de zondagtickets is inmiddels verkocht. Maak dus snel een keuze als je twijfelt!

Op de uitverkochte zaterdag staan onder meer A$AP RockyMigos en Joey Bada$$ op het programma. J. Cole en Action Bronson prijken voor de zondag bovenaan het affiche; voor deze dag zijn op dit moment nog tickets beschikbaar. Voor de vrijdag zijn er geen dagkaarten. Hier kan je alleen naar toe met een weekendticket.

Woo Hah 2018

Woo Hah viert haar lustrum van vrijdag 13 tot en met zondag 15 juli 2018 op het evenemententerrein van de Beekse Bergen, waar steevast ook Best Kept Secret plaatsvindt. Het festival duurt dit jaar voor het eerst maar liefst drie hele dagen. Dagtickets gaan voor € 59,- over de toonbank, terwijl je voor een weekendticket € 99,- (exclusief camping) neerlegt. Op het programma staan onder andere J. Cole, Joey Bada$$ en A$AP Rocky.

Wil je weten wat je kunt verwachten? Neem dan een kijkje naar ons festivalrapport van 2016. Voor meer informatie over het festival kun je terecht op de officiële festivalwebsite.