Ticketverkoop Woo Hah 2018 gaat hard

Een laatste waarschuwing vanuit het Woo Hah kamp! Het Brabantse hiphopfestival is namelijk bijna door de weekend- en zaterdagtickets heen.

In een Facebookpost van Woo Hah is te zien dat de kaarten voor het festival erg in trek zijn. Zo is inmiddels al 95% van de weekendtickets inclusief camping verkocht. Ook dagtickets voor zaterdag 14 juli zijn erg populair. Met namen als A$AP Rocky, Migos en Joey Bada$$ staat er dan ook een line-up om u tegen te zeggen. Helaas heeft Cardi B onlangs haar optreden voor de zaterdag moeten annuleren in verband met haar zwangerschap.

Voor zondag 15 juli zijn nog iets meer kaarten beschikbaar. Voor deze dag, met onder meer J. Cole en Action Bronson op het programma, is nog 40% van de kaarten over.

Update: op dinsdagmiddag 24 april meldt Woo Hah dat er nog slechts 100 weekendtickets inclusief camping over zijn, nadat eerder werd vermeld dat 95% van deze tickets verkocht waren. Wacht dus niet te lang en sla je slag hier!

Woo Hah 2018

Woo Hah viert haar lustrum van vrijdag 13 tot en met zondag 15 juli 2018 op het evenemententerrein van de Beekse Bergen, waar steevast ook Best Kept Secret plaatsvindt. Het festival duurt dit jaar voor het eerst maar liefst drie hele dagen. Dagtickets gaan voor € 59,- over de toonbank, terwijl je voor een weekendticket € 99,- (of € 135,- met camping) neerlegt. Alle soorten tickets zijn nu nog verkrijgbaar, maar vorige edities waren helemaal uitverkocht. Op het programma staan onder andere J. Cole, Joey Bada$$ en A$AP Rocky.

Wil je weten wat je kunt verwachten? Neem dan een kijkje naar ons festivalrapport van 2016. Voor meer informatie over het festival kun je terecht op de officiële festivalwebsite.