Wie dit jaar onder meer Kendrick Lamar, The War On Drugs, Dua Lipa en Gorillaz in Biddinghuizen wil zien moet snel zijn. De kaarten voor Lowlands 2018 vliegen de deur uit. De organisatie maakt bekend dat inmiddels 95% van de kaarten verkocht is. 

De festivalzomer komt nu echt dichtbij en dat betekent dat veel festivals hun laatste kaarten aan het verkopen zijn. Vorige week was 87% van de kaarten verkocht, nu is dit dus 95%. Heb je jouw ticket op tijd binnen, dan kan de voorpret beginnen. Het affiche is op dit moment al redelijk gevuld, maar nog niet helemaal compleet. Wel is onlangs het comedyprogramma aangekondigd en kan je op dit moment nog meedoen met “De Grote Lowlands Schrijfwedstrijd“.

Lowlands 2018

Lowlands 2017
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

In 2018 vindt Lowlands plaats van 17 t/m 19 augustus. Afgelopen jaar vierde het festival haar 25e verjaardag. Toen waren Mumford & Sons, Editors en The xx de headliners. Dit jaar kun je optredens van onder meer Kendrick Lamar, The War On Drugs, Gorillaz en  N.E.R.D verwachten. Tickets voor de aankomende editie zijn in de verkoop en kosten € 185,- exclusief servicekosten. Voor meer informatie over komende editie kun je terecht op de officiële website. Nu de line-up al aardig gevuld begint te raken is het tijd voor de voorpret. Check hier onze Lowlands 2018-playlist:

Op de hoogte blijven van het laatste festivalnieuws?

Abonneer je dan op onze Festival Nieuwsbrief! Elke week ontvang je de belangrijkste updates in één handig overzicht in je mailbox. Daarnaast ontvang je als abonnee speciale festivaltips en kun je meespelen met exclusieve winacties voor te gekke festivalprijzen.