Wie dit jaar onder meer Kendrick Lamar, The War On Drugs, Dua Lipa en Gorillaz in Biddinghuizen wil zien moet snel zijn. De kaarten voor Lowlands 2018 vliegen de deur uit. De organisatie maakt bekend dat inmiddels 95% van de kaarten verkocht is. 

De festivalzomer komt nu echt dichtbij en dat betekent dat veel festivals hun laatste kaarten aan het verkopen zijn. Vorige week was 87% van de kaarten verkocht, nu is dit dus 95%. Heb je jouw ticket op tijd binnen, dan kan de voorpret beginnen. Het affiche is op dit moment al redelijk gevuld, maar nog niet helemaal compleet. Wel is onlangs het comedyprogramma aangekondigd en kan je op dit moment nog meedoen met “De Grote Lowlands Schrijfwedstrijd“.

Lowlands 2018

Lowlands 2017
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks
Hey, mogen we je om een gunst vragen?

Onze website Festileaks is 7 jaar geleden opgericht vanuit de gedeelde liefde voor festivals. Nu zijn we genomineerd voor Website van het Jaar 2018 in de categorie events. Een mooiere waardering voor al dat harde werk van onze ijzersterke community kunnen ons we niet bedenken. Oneindig veel dank en ❤ voor je support so far, maar nu willen we winnen ook!
Klik ons dus het podium op via DEZE LINK. Dan zijn we je oneindig dankbaar!

In 2018 vindt Lowlands plaats van 17 t/m 19 augustus. Afgelopen jaar vierde het festival haar 25e verjaardag. Toen waren Mumford & Sons, Editors en The xx de headliners. Dit jaar kun je optredens van onder meer Kendrick Lamar, The War On Drugs, Gorillaz en  N.E.R.D verwachten. Tickets voor de aankomende editie zijn in de verkoop en kosten € 185,- exclusief servicekosten. Voor meer informatie over komende editie kun je terecht op de officiële website. Nu de line-up al aardig gevuld begint te raken is het tijd voor de voorpret. Check hier onze Lowlands 2018-playlist: