Eindelijk weer nieuwe namen voor Lowlands 2018! Het festival maakt vandaag het comedyprogramma bekend met onder andere Arjen Lubach en Patrick Laureij. 

Daarnaast maken ook René van Meurs, Comedytrain en Eva Crutzen hun opwachting op het festival. Benieuwd naar alle nieuwe namen? Het volledige lijstje nieuwe namen vind je hieronder:


In een eerder stadium werd de komst van onder meer N.E.R.DKendrick Lamar, The War On Drugs, Gorillaz en Richie Hawtin bekendgemaakt. Ook bevestigden DeWolffConfidence Man en Mario Batkovic zelf al hun komst.

Arjen Lubach

Hey, mogen we je om een gunst vragen?

Onze website Festileaks is 7 jaar geleden opgericht vanuit de gedeelde liefde voor festivals. Nu zijn we genomineerd voor Website van het Jaar 2018 in de categorie events. Een mooiere waardering voor al dat harde werk van onze ijzersterke community kunnen ons we niet bedenken. Oneindig veel dank en ❤ voor je support so far, maar nu willen we winnen ook!
Klik ons dus het podium op via DEZE LINK. Dan zijn we je oneindig dankbaar!

Arjen Lubach is al jaren een bekend gezicht op comedy gebied. Zo werd in 2001 een parodie van Eminems ‘Stan’ onthuld. ‘Jelle’ werd onder het pseudoniem Slimme Schemer ft. Tido een hit in Nederland. De laatste jaren veroverde Lubach Nederland en de rest van de wereld met zijn programma Zondag Met Lubach. ‘America First – The Netherlands Second’ ging wereldwijd viral en met de ‘Game Of Thrones-aankondiging’ werd de hele wereld voor de gek gehouden.

Lowlands 2018

Lowlands 2017
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

In 2018 vindt Lowlands plaats van 17 t/m 19 augustus. Afgelopen jaar vierde het festival haar 25e verjaardag. Toen waren Mumford & Sons, Editors en The xx de headliners. Dit jaar kun je optredens van onder meer Kendrick Lamar, The War On Drugs, Gorillaz en N.E.R.D verwachten.

Tickets voor de aankomende editie zijn in de verkoop en kosten € 185,- exclusief servicekosten. Voor meer informatie over Lowlands kun je terecht op de officiële website en onze programmapagina. Wil je mee speculeren over de verdere line-up van Lowlands? Praat dan mee op ons forum.

Nu de line-up al aardig gevuld begint te raken is het tijd voor de voorpret. Check hier onze Lowlands 2018-playlist:

DELEN
Amber
Student Media, Informatie & Communicatie. Verslaafd aan concerten, festivals en eigenlijk gewoon muziek in het algemeen. Favorieten: Kendrick Lamar, Muse, Arctic Monkeys, Anderson .Paak en The xx. Daarnaast trots lid van de nieuwsredactie en tevens mede-verantwoordelijk voor het Spotify-kanaal van Festileaks.