Eindelijk weer nieuwe namen voor Lowlands 2018! Het festival maakt vandaag het comedyprogramma bekend met onder andere Arjen Lubach en Patrick Laureij. 

Daarnaast maken ook René van Meurs, Comedytrain en Eva Crutzen hun opwachting op het festival. Benieuwd naar alle nieuwe namen? Het volledige lijstje nieuwe namen vind je hieronder:


In een eerder stadium werd de komst van onder meer N.E.R.DKendrick Lamar, The War On Drugs, Gorillaz en Richie Hawtin bekendgemaakt. Ook bevestigden DeWolffConfidence Man en Mario Batkovic zelf al hun komst.

Arjen Lubach

Arjen Lubach is al jaren een bekend gezicht op comedy gebied. Zo werd in 2001 een parodie van Eminems ‘Stan’ onthuld. ‘Jelle’ werd onder het pseudoniem Slimme Schemer ft. Tido een hit in Nederland. De laatste jaren veroverde Lubach Nederland en de rest van de wereld met zijn programma Zondag Met Lubach. ‘America First – The Netherlands Second’ ging wereldwijd viral en met de ‘Game Of Thrones-aankondiging’ werd de hele wereld voor de gek gehouden.

Lowlands 2018

Lowlands 2017
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

In 2018 vindt Lowlands plaats van 17 t/m 19 augustus. Afgelopen jaar vierde het festival haar 25e verjaardag. Toen waren Mumford & Sons, Editors en The xx de headliners. Dit jaar kun je optredens van onder meer Kendrick Lamar, The War On Drugs, Gorillaz en N.E.R.D verwachten.

Tickets voor de aankomende editie zijn in de verkoop en kosten € 185,- exclusief servicekosten. Voor meer informatie over Lowlands kun je terecht op de officiële website en onze programmapagina. Wil je mee speculeren over de verdere line-up van Lowlands? Praat dan mee op ons forum.

Nu de line-up al aardig gevuld begint te raken is het tijd voor de voorpret. Check hier onze Lowlands 2018-playlist:

Op de hoogte blijven van het laatste festivalnieuws?

Abonneer je dan op onze Festival Nieuwsbrief! Elke week ontvang je de belangrijkste updates in één handig overzicht in je mailbox. Daarnaast ontvang je als abonnee speciale festivaltips en kun je meespelen met exclusieve winacties voor te gekke festivalprijzen.

Amber
Student Media, Informatie & Communicatie. Tussen al het feesten, studeren en werken door ben ik actief voor de nieuwsredactie van Festileaks. Verslaafd aan concerten, festivals, vinyl en eigenlijk gewoon muziek in het algemeen. Favorieten: Kendrick Lamar, Muse, Anderson .Paak, Travis Scott, The xx, Arctic Monkeys, Gorillaz en uiteraard Lowlands.