Nog meer nieuwe namen voor Pukkelpop 2018! Onder meer Jungle en Unknown Mortal Orchestra zijn aan de lineup van het Belgische festival toegevoegd.

Dit maakte de organisatie zojuist bekend. Naast maar liefst 53 nieuwe namen, onthult het festival ook de podiumindeling. Eerder lekte de komst van Gavin James en Walk Off The Earth al uit. Waar het festival Walk Off The Earth wel bevestigt, blijft de komst van Gavin James onzeker. Hieronder zie je een overzicht van alle acts die er vandaag bij zijn gekomen:

In maart bevestigde het festival al dat een door N.E.R.D gelekt affiche echt bleek te zijn, waardoor er in één klap 98 namen bij kwamen. Ook acts als Kendrick Lamar, The War On Drugs en Arcade Fire zijn komende zomer in Kiewit te bewonderen.

Jungle

Jungle is een zevenkoppige band die al een paar jaar de festivalweides verblijdt met zomerse soulklanken. Hoewel de band in 2013 werd opgericht, werden in 2014 Glastonbury en South By Southwest al aangedaan. Ook bracht de band in dat jaar haar debuutalbum uit. Komende zomer is het zevental niet enkel op Pukkelpop te zien. Ook Down The Rabbit Hole staat op het programma.

Pukkelpop 2018

Bron: Facebook Pukkelpop

Pukkelpop is een festival dat gehouden wordt in Kiewit, nabij Hasselt, België. De 33e editie van het festival vindt plaats van 15 tot en met 18 augustus. Het Belgische festival heeft maar liefst 10 podia, waar ieder jaar zo’n 200 artiesten optreden. Van metal en rock tot pop of house, je ziet het allemaal. Grote namen waaronder Editors (2017), LCD Soundsystem (2016) en Queens of the Stone Age (2014) hebben al de eer gehad om op het festival op te treden. Met onder andere Kendrick Lamar en Arcade Fire zijn de grote namen voor 2018 inmiddels bekend. Voor meer informatie over het festival en tickets ga je naar de website.