NS retourtje voor Best Kept Secret 2018 is terug

Best Kept Secret
Foto: Nathan Reinds

Iedereen die van plan was met het openbaar vervoer naar Beekse Bergen af te reizen heeft weer geluk. NS biedt dit jaar opnieuw een Best Kept Secret-retour aan zodat je voordelig met de trein naar het festival kunt komen.

Nog minder dan een maand voor Best Kept Secret 2018 losbarst. Het wordt dus  tijd om eens te kijken hoe jij en je vrienden je naar het festival zullen verplaatsen. Om die keuze makkelijker te maken is er het Best Kept Secret-retourticket.

Het ticket wordt aangeboden door NS en vervoert jou van en naar Tilburg vanaf ieder treinstation in Nederland. Ook de pendelbus die je vervolgend meeneemt naar het festivalterrein zit bij het ticket inbegrepen. Voor €24 zit jij al op je gemak in de trein op weg naar je feest-weekend en hoeft niemand de laatste nacht rustig aan te doen om weer naar huis te kunnen rijden. Ideaal dus! Meer informatie over het ticket en bestelmogelijkheden vind je bij NS.

Best Kept Secret 2018

Best Kept Secret
Foto: Chris Stessens

In 2018 vindt de zesde editie van Best Kept Secret plaats. Het festival wordt dit jaar vroeger gehouden dan voorgaande jaren. Op 8, 9 en 10 juni strijkt het festival neer op Beekse Bergen. Afgelopen editie stonden onder meer RadioheadArcade Fire en Run The Jewels op het affiche. Dit jaar kun je genieten van optredens van onder andere Arctic MonkeysThe National en LCD Soundsystem. Meer informatie en tickets voor het festival vind je op de website van het Brabantse festival.

Best Kept Secret Logo

Best Kept Secret 2018

Locatie
Nederland
Hilvarenbeek, Nederland
Datum 8-10 juni 2018
Tickets Niet meer beschikbaar.

Over de auteur ✍️

Irene Schelwald

Trotse bewoner van het altijd mooie Groningen. Daarmee automatisch die-hard fan van alles omtrent ESNS en ontdek ieder jaar weer een nieuw favoriet festival. Geboren in het jaar van Brainpower's eerste plaat (#brainpowerbaby) en dat heeft meteen de toon gezet. Zodoende altijd samen met Joëlle te vinden bij de foutste en goedkoopste slettendisco.

Meer van Irene