Pinkpop komt steeds dichterbij en dus wordt er naast het programma ook steeds meer bekend over de randprogrammering. Vandaag onthult het festival het campingprogramma.

Wie na Pearl Jam, Foo Fighters en Bruno Mars nog even door wil dansen, moet dit jaar op Camping B zijn. Daar zorgen diverse DJ’s dat de voetjes nog een paar uur van de vloer kunnen. Het campingprogramma start iedere avond om 00:00 uur. Tot 03:30 uur kunnen de laatste restjes energie weg gedanst worden met onder meer DJ Arnold. Hieronder vind je het volledige campingprogramma:

Hey, mogen we je om een gunst vragen?

Onze website Festileaks is 7 jaar geleden opgericht vanuit de gedeelde liefde voor festivals. Nu zijn we genomineerd voor Website van het Jaar 2018 in de categorie events. Een mooiere waardering voor al dat harde werk van onze ijzersterke community kunnen ons we niet bedenken. Oneindig veel dank en ❤ voor je support so far, maar nu willen we winnen ook!
Klik ons dus het podium op via DEZE LINK. Dan zijn we je oneindig dankbaar!

Op Camping A en Camping C is dit jaar geen nachtprogramma. Gelukkig mag je als je op een van deze campings staat ook naar de Dancetent op Camping B.

Pinkpop 2018

Foto: Bart Heemskerk (Pinkpop 2017)

Pinkpop 2018 vindt plaats van 15 t/m 17 juni in Landgraaf. Het festival viert dit jaar zijn 49e editie. Op het affiche prijken acts als Pearl JamFoo Fighters en Bruno Mars bovenaan. Ook zullen Snow Patrol, Jessie J en Bløf een optreden geven. Tickets voor het hele weekend kosten dit jaar €220,- (excl. servicekosten). Als je slechts een dagje wilt doen, kost dat je €100. Voor meer informatie over het festival kun je terecht op de website van het festival, of de festivalpagina op Festileaks.

DELEN
Stijn
Om mijn persoonlijke tijdlijn niet vol te gooien ben ik lid van de Festileaks nieuwsredactie. Vanuit Nijmegen ben ik bereid heel Europa door te trekken voor festivals.