Pinkpop komt steeds dichterbij en dus wordt er naast het programma ook steeds meer bekend over de randprogrammering. Vandaag onthult het festival het campingprogramma.

Wie na Pearl Jam, Foo Fighters en Bruno Mars nog even door wil dansen, moet dit jaar op Camping B zijn. Daar zorgen diverse DJ’s dat de voetjes nog een paar uur van de vloer kunnen. Het campingprogramma start iedere avond om 00:00 uur. Tot 03:30 uur kunnen de laatste restjes energie weg gedanst worden met onder meer DJ Arnold. Hieronder vind je het volledige campingprogramma:

Op Camping A en Camping C is dit jaar geen nachtprogramma. Gelukkig mag je als je op een van deze campings staat ook naar de Dancetent op Camping B.

Pinkpop 2018

Foto: Bart Heemskerk (Pinkpop 2017)

Pinkpop 2018 vindt plaats van 15 t/m 17 juni in Landgraaf. Het festival viert dit jaar zijn 49e editie. Op het affiche prijken acts als Pearl JamFoo Fighters en Bruno Mars bovenaan. Ook zullen Snow Patrol, Jessie J en Bløf een optreden geven. Tickets voor het hele weekend kosten dit jaar €220,- (excl. servicekosten). Als je slechts een dagje wilt doen, kost dat je €100. Voor meer informatie over het festival kun je terecht op de website van het festival, of de festivalpagina op Festileaks.

Op de hoogte blijven van het laatste festivalnieuws?

Abonneer je dan op onze Festival Nieuwsbrief! Elke week ontvang je de belangrijkste updates in één handig overzicht in je mailbox. Daarnaast ontvang je als abonnee speciale festivaltips en kun je meespelen met exclusieve winacties voor te gekke festivalprijzen.