Prijzen voor Sziget 2018 gaan 4 juni omhoog

Foto: Sandor Csudai

Wie Sziget 2018 wil beleven maar nog geen kaartje heeft, moet niet lang meer wachten. De organisatie heeft bekendgemaakt dat er op maandag 4 juni weer een prijsstijging aankomt. 

Vanaf dat moment betaal je € 325,- (nu € 310,-) voor een 7-day pass en € 79,- (nu € 75,-) voor een dagticket. De 5-day pass is inmiddels uitverkocht. De 3-day pass blijft € 199,-. Hiervan is de vrijdag-zaterdag-zondag-combinatie ook al een tijdje uitverkocht, andere opties zijn nog wel verkrijgbaar. De kaartverkoop gaat hard dus wacht niet te snel.

Dat de kaartverkoop hard gaat is ook niet zo gek. De organisatie van Sziget heeft voor deze zomer alles uit de kast gehaald en zet een dijk van een line-up neer. Zo kun je gaan genieten van Arctic Monkeys, Kendrick Lamar, Lana Del Rey, Gorillaz, Shawn Mendes, Dua Lipa, Kygo en een exclusief optreden van Mumford & Sons. Twijfel je nog? Lees dan snel de 10 redenen waarom wij al heel veel zin hebben in Sziget 2018.

Sziget 2018

Foto: Sandor Csudai

Sziget is een jaarlijks festival op een eiland in de Donau, midden in de Hongaarse hoofdstad Boedapest. Het 7-daagse festival wordt dit jaar van 8 augustus tot 15 augustus gehouden. Je kan er genieten van optredens van artiesten, maar ook van theater- en dansvoorstellingen, films, circus, mode en ga zo maar door. Onlangs heeft het Hongaarse festival nog de prijs voor ‘Beste Festival Line-Up 2017’ gewonnen op Eurosonic Noorderslag.

 

Tickets voor het festival zijn al even in de verkoop en ook de reis met de Sziget Express is al te boeken. Op 4 juni stijgen de prijzen voor de kaarten. Vanaf dan betaal je €325,- (nu nog €310,-) voor een 7-day pass en €79,- (nu nog €75,-) voor een dagticket. De 5-day pass is inmiddels uitverkocht.

Wil je alvast opwarmen voor de komende editie? Luister dan naar onze playlist met alle acts die tot nu toe aangekondigd zijn!

Sziget Logo

Sziget 2024

Locatie
Hongarije
Boedapest, Hongarije
Datum 7-12 augustus 2024
Line-up
Halsey
Liam Gallagher
Fred again..
Tickets Kopen