Bezoekers Pinkpop 2018 klagen over grote drukte bij bar

Pinkpop 2018
Foto: Bart Heemskerk (Pinkpop 2018)

Het is gezellig en druk op Megaland, vooral dat tweede woord gaat voor een aantal mensen op. Veel bezoekers van Pinkpop klagen namelijk over drukte bij de bar en toiletten.

Diverse Pinkpoppers uiten onder andere op social media hun frustratie over de lange wachtrijen. Een aantal schrijft zelfs 45 minuten bezig te zijn om aan een biertje te komen. Hieronder hebben we een aantal klachten op een rijtje gezet.

Ook de rijen bij de toiletten zijn lang, vooral vrouwen moeten een tijd uittrekken voor een wc-bezoek. Zo staat de eerste dag van Pinkpop voor veel bezoekers in het teken van geduld, nadat we eerder al meldden we dat festivalgangers klagen over parkeerchaos.

Pinkpop 2018

Pinkpop 2018
Photo: Boy Janissen / Festileaks

Pinkpop 2018 vindt plaats van 15 t/m 17 juni in Landgraaf. Het festival viert dit jaar zijn 49e editie. Op het affiche prijken acts als Pearl JamFoo Fighters en Bruno Mars bovenaan. Ook zullen Snow Patrol, Jessie J en Bløf een optreden geven. Tickets voor het hele weekend kosten dit jaar €220,- (excl. servicekosten). Als je slechts een dagje wilt doen, kost dat je €100. Voor meer informatie over het festival kun je terecht op de website van het festival, of de festivalpagina op Festileaks. Op ons forum kan je meepraten over het laatste Pinkpop-nieuws.

Pinkpop Logo

Pinkpop 2024

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 21-23 juni 2024
Line-up
Ed Sheeran
Calvin Harris
Måneskin
Tickets Kopen