Khruangbin doet DJ set bij St. Paul op Best Kept Secret

BKS 2018
Foto: Debbie Spaan / Festileaks

Als host van stage FOUR hoopte St. Paul stiekem al op een vet gastoptreden. Hij liet namelijk samen met de hoofdprogrammeur van Best Kept Secret een aantal spots open om artiesten te motiveren spontaan een uurtje te komen draaien.

“Ik wil dit niet jinxen, maar ik ben echt fan van Khruangbin”. Zijn droom wordt nu toch echt werkelijkheid. Best Kept secret liet net via Twitter weten dat Khruangbin na hun zinderende show op TWO een DJ-set gaan draaien op FOUR. Over een uur is het zover, dus ren naar Stage Four en geniet!

 

Best Kept Secret 2018

Best kept secret
Thomas Heijligers / Festileaks

Dit weekend vindt Best Kept Secret 2018 plaats. Op 8, 9 en 10 juni strijkt het festival neer op de Beekse Bergen. De headliners voor de aankomende editie zijn Arctic MonkeysThe National en LCD Soundsystem. Verder zien we bijvoorbeeld ook Angus & Julia Stone, Johan, Future Islands, Slowdive, CHVRCHES en Father John Misty terug. De weekendkaarten voor het festival zijn uitverkocht. Voor alle dagen zijn er nog dagkaarten beschikbaar, maar hoeveel is onbekend.

Meer informatie over Best Kept Secret vind je op de website van het Brabantse festival. Op de homepage van Festileaks volg je deze week bovendien de belangrijkste updates over het festival, zoals weersvoorspellingen en de lastigste clashes. Check daarnaast ook zeer zeker onze app in de Apple Store of de Google Play Store; daarmee blijf je op de hoogte van het laatste festivalnieuws.

Best Kept Secret Logo

Best Kept Secret 2018

Locatie
Nederland
Hilvarenbeek, Nederland
Datum 8-10 juni 2018
Tickets Niet meer beschikbaar.