Lil’ Kleine deelt vodka uit aan publiek op Pinkpop 2018

Pinkpop 2018

Lil’ Kleine deelde tijdens zijn optreden op Pinkpop 2018 vodka uit aan het publiek. Een verrassing mag het nauwelijks heten, de rapper is immers het brein achter ‘Drank & Drugs’. De alcohol heeft ‘ie in ieder geval daadwerkelijk meegenomen.

Na afloop van de track ‘4x Duurder’ roept de Amsterdammer: “Ik heb drank nodig! Ik heb vodka nodig! Maar ik heb ook wat voor jullie!” En dat meent hij dus. De geluksvogels vooraan het podium krijgen allemaal, mits ze achttien zijn, een slok vodka. Rechtstreeks uit de fles.

Lil’ Kleine heeft sowieso een memorabel dagje Landgraaf. De artiest moest onder politiebegeleiding richting het festival, omdat hij in de file stond. Ondanks een kleine vertraging kon hij zijn optreden annex middagje shooters alsnog beginnen.

Festileaks doet dit hele weekend verslag van Pinkpop. Check de livestream of de live updates via de site, Instagram en Facebook.

Pinkpop 2018

Foto: Bart Heemskerk (Pinkpop 2018)

Het Landgraafse festival vindt dit jaar plaats van 15 t/m 17 juni. Pinkpop viert dit jaar zijn 49e editie. Op het affiche prijken acts als Pearl JamFoo Fighters en Bruno Mars bovenaan. Ook zullen Snow Patrol, Jessie J en Bløf een optreden geven. Tickets voor het hele weekend kosten dit jaar €220,- (excl. servicekosten), maar zijn inmiddels uitverkocht. Als je slechts een dagje wilt doen, kost dat je €100. Voor meer informatie over het festival kun je terecht op de website van het festival.

Pinkpop Logo

Pinkpop 2024

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 21-23 juni 2024
Line-up
Ed Sheeran
Calvin Harris
Måneskin
Tickets Kopen