Het is deze zomer weer filosoferen geblazen op Lowlands! Onder andere Marianne Power en Jan Drost reizen af naar Biddinghuizen om hun wijsheden met de Lowlandsgangers te delen.

Elk jaar organiseert het festival in samenwerking met The School of Life Amsterdam een programma van diverse filosofen die in de Echo-tent masterclasses en talkshows geven. Ook keert het Filosofisch Café dit jaar terug, waar je tot in de late uurtjes verder kunt praten. In de aankondiging lees je welke filosofen hun opwachting maken:

Lowlands staat bekend om haar uitgebreide randprogrammering. Zo is er naast filosofie ook een comedyprogramma aangekondigd met comedians als Arjen Lubach. Later worden er nog programma’s voor onder andere film, theater en wetenschap bekendgemaakt. Houd Festileaks in de gaten voor het laatste nieuws omtrent Lowlands 2018, of download de Festileaks-app in de App Store en Google Play Store.

Lowlands 2018

Lowlands 2017
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

In 2018 vindt het festival in Biddinghuizen plaats van 17 t/m 19 augustus. Afgelopen jaar vierde het festival haar 25e verjaardag. Toen waren Mumford & Sons, Editors en The xx de headliners. Dit jaar kun je optredens van onder meer Kendrick Lamar, The War On Drugs, Gorillaz en N.E.R.D verwachten. Tickets voor de aankomende editie zijn ondertussen uitverkocht. Voor meer informatie over komende editie kun je terecht op de officiële website. Nu de line-up al aardig gevuld begint te raken is het tijd voor de voorpret. Check hier onze Lowlands 2018-playlist:

Win 2 tickets voor Lollapalooza Berlijn!

Deze hele week maak je bij Festleaks kans op 2 weekendtickets Lollapalooza Berlijn. In het laatste festivalweekend van het seizoen nog één keer genieten van exclusieve headliners als Kings of Leon, Swedish House Mafia en Martin Garrix: word jij die gelukkige winnaar?