Down The Rabbit Hole
Featured
1-3 juli 2022
Nederland
Beuningen, Nederland

Morgen extra tickets in de verkoop voor Down The Rabbit Hole 2018

Down The Rabbit Hole 2017
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

Morgenochtend gaan de laatste 188 tickets in de verkoop voor Down The Rabbit Hole 2018! Wil jij volgende week alsnog uit je dak gaan op De Groene Heuvels in Beuningen? Zorg dan dat je morgenochtend om tien uur klaar zit om de laatste tickets te scoren.

Down The Rabbit Hole is al enige tijd uitverkocht, maar nu kun je alsnog genieten van optredens van Queens of the Stone Age, Nick Cave & The Bad Seeds en Franz Ferdinand. Ook zul je De Jeugd van Tegenwoordig extra vaak voorbij zien komen, zij zijn namelijk special guest op het festival.

Down The Rabbit Hole 2018

Van 29 juni tot en met 1 juli vindt de vijfde editie van Down The Rabbit Hole plaats. Met onder meer Queens Of The Stone Age, Nick CaveAnderson. Paak & The Free Nationals en MGMT belooft deze jubileumeditie eentje voor in de boeken te worden. Het festival blinkt uit door de uitstekende sfeer en de unieke locatie in Beuningen, wat wel uit het festivalrapport van 2017 blijkt. Hierin werd het festival namelijk uitgeroepen tot het leukste festival van Nederland. Gaat Down The Rabbit Hole dat dit jaar overtreffen?

Luister onze playlist hieronder om alvast op te warmen voor de komende editie!

Down The Rabbit Hole Logo

Down The Rabbit Hole 2022

Locatie
Nederland
Beuningen, Nederland
Datum 1-3 juli 2022
Line-up
Erykah Badu
The Smile
Gorillaz
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.