Advertisement

Nieuw op Pinkpop 2018: Jan’s feestcafé

Pinkpop 2017 | Foto: Bart Heemskerk

Ga jij naar Pinkpop 2018, maar heb je na afsluiters als Pearl Jam, Foo Fighters en Bruno Mars nog wat energie over? Goed nieuws: voor de afterparty kun je terecht in Jan’s Feestcafé. 

Jan’s feestcafé staat op camping B en is dé plek om te zijn als je nog zin hebt in een feestje. Tot diep in de nacht draaien dj’s hier de grootste hits. Daarbij zijn er op de vrijdag-  en zaterdagavond special guests te vinden; zien dus! Het schema voor de afterparty’s vindt je hieronder:

foto van Pinkpop Festival.

Slaap je op andere camping, maar wil je wel graag de feestjes meemaken? Ook dat is mogelijk. Zo lang je een weekendticket hebt kun je vrij op alle campings komen.

Pinkpop 2018

Foto: Bart Heemskerk (Pinkpop 2017)

Pinkpop 2018 vindt plaats van 15 t/m 17 juni in Landgraaf. Het festival viert dit jaar zijn 49e editie. Op het affiche prijken acts als Pearl JamFoo Fighters en Bruno Mars bovenaan. Ook zullen Snow Patrol, Jessie J en Bløf een optreden geven. Tickets voor het hele weekend kosten dit jaar €220,- (excl. servicekosten). Als je slechts een dagje wilt doen, kost dat je €100. Voor meer informatie over het festival kun je terecht op de website van het festival, of de festivalpagina op Festileaks.

Pinkpop Logo

Pinkpop 2024

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 21-23 juni 2024
Line-up
Ed Sheeran
Calvin Harris
Måneskin
Tickets Kopen