STUFF. toegevoegd aan line-up Best Kept Secret 2018

Best Kept Secret
Foto: Chris Stessens

Als je dacht dat de line-up van Best Kept Secret 2018 al rond was, had je het fout.  De Belgische band STUFF. komt met een dj-set naar de FOUR. 

De organisatie laat weten dat host van stage FOUR, dj St. Paul, STUFF. heeft uitgenodigd voor een dj-set.

Best Kept Secret staat op het punt van beginnen. Naast de dj-sets op stage FOUR kun je dit weekend genieten van onder meer Arctic MonkeysThe National en LCD Soundsystem. Het festival is inmiddels uitverkocht, maar niet getreurd, want je volgt alles het hele weekend via Festileaks.

STUFF.

STUFF. bestaat sinds 2012. Drummer Lander Gyselink werd gevraagd om tussen sets van dj’s te spelen. Hij verzamelde een aantal muzikanten om zich heen en de rest is geschiedenis. De Vlaamse band speelt een mix van jazz, funk, hiphop en electro. In 2015 kwam hun debuut STUFF. uit en in 2017 volgde de tweede plaat. Nu staat de band, weliswaar in DJ uitvoering, voor de tweede keer op Best Kept Secret, want vorig jaar mocht de band ook al optreden.

Best Kept Secret 2018

Foto: Kamiel Scholten / Festileaks

In 2018 vindt de zesde editie van Best Kept Secret plaats. Op 8, 9 en 10 juni strijkt het festival neer op de Beekse Bergen. De headliners voor de aankomende editie zijn Arctic MonkeysThe National en LCD Soundsystem. Verder zien we bijvoorbeeld ook Angus & Julia Stone, Johan, Future Islands, Slowdive, CHVRCHES en Father John Misty terug. De weekendkaarten voor het festival zijn uitverkocht. Voor alle dagen zijn er nog dagkaarten beschikbaar, maar hoeveel is onbekend; wacht dus niet te lang.

Meer informatie over Best Kept Secret vind je op de website van het Brabantse festival. Op de homepage van Festileaks volg je deze week bovendien de belangrijkste updates over het festival, zoals weersvoorspellingen, de lastigste clashes en de grote Festival Paklijst. Check daarnaast ook zeer zeker onze app in de Apple Store of de Google Play Store; daarmee blijf je op de hoogte van het laatste festivalnieuws!

Best Kept Secret Logo

Best Kept Secret 2018

Locatie
Nederland
Hilvarenbeek, Nederland
Datum 8-10 juni 2018
Tickets Niet meer beschikbaar.