Triggerfinger verrast met gastoptreden Raymond van het Groenewoud op Pinkpop 2018

1283
Triggerfinger
foto: Kamiel Scholten / Festileaks

Triggerfinger pakt uit op Pinkpop 2018. De Belgen regelen een verrassingsoptreden van chansonnier Raymond van het Groenewoud.

Triggerfinger is niet vies van een verrassing op zijn tijd, wat eens te meer blijkt uit hun net afgelopen show op Pinkpop 2018. Zo regelden de Belgische rockers een kort verrassingsoptreden van hun landgenoot Raymond van het Groenewoud. Samen brachten ze van het Groenewouds ‘Je veux de l’amour’ ten gehore.

Pinkpopgangers waren wel te spreken over het duo-optreden, zo blijkt uit de reacties op social media.

Ga mee op een onvergetelijke busreis naar twee bucketlist-festivals in Oost-Europa

Festileaks Festivalvakantie 2022

Ondertussen is het Landgraafse festival alweer aan de laatste uurtjes van de 49e editie bezig. Onder meer otpredens van Oscar & The Wolf en Greta Van Fleet staan nog op planning, waarna Bruno Mars vervolgens het festival om 22:00 uur in stijl afsluit.

Ben je zelf niet aanwezig op het festivalterrein, maar wil je toch niks missen? Volg dan Pinkpop-livestream.

Pinkpop 2018

Luca Bopp / Festileaks

Pinkpop 2018 vindt plaats van 15 t/m 17 juni in Landgraaf. Het festival viert dit jaar zijn 49e editie. Op het affiche prijken acts als Pearl JamFoo Fighters en Bruno Mars bovenaan. Ook zullen Snow Patrol, Jessie J en Bløf een optreden geven. Voor meer informatie over het festival kun je terecht op de website van het festival, of de festivalpagina op Festileaks.

Redacteur bij Festileaks. Groot reis- en muziekfanaat. Veel liefde voor onder meer The War On Drugs, Ásgeir, SOHN, Tame Impala, Moderat en Gregory Alan Isakov.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.