Waarom er aan de rechterkant van Stage ONE geen boxen hangen op Best Kept Secret 2018

Best Kept Secret
Foto: Chris Stessens

Misschien heb jij het ook al wel gespot: aan de rechterbuitenkant van de mainstage op Best Kept Secret 2018 hangen geen boxen. Dit heeft alles te maken met het meer. 

Meerdere festivalgangers was het al opgevallen: waarom hangen er toch geen boxen aan de rechterbuitenkant van Stage ONE op Best Kept Secret? De verklaring die de organisatie hiervoor gaf is waarschijnlijk een stuk simpeler dan je had verwacht.

De speakers aan de linkerbuitenkant zijn gericht op de weg. Aan deze kant van het terrein staan veel picknicktafels en eettentjes, waar de festivalbezoekers zo nu en dan terecht kunnen voor hun welverdiende rustmomentje. Iedereen kan hier heerlijk zitten en ondertussen genieten van de optredens die op dat moment plaatsvinden op de mainstage. Aan de rechterkant van ONE bevindt zich slechts water. Het heeft dus veel minder nut om aan deze kant speakers op te hangen, aangezien hier niemand zit om van de muziek te kunnen genieten.

Best Kept Secret 2018

Foto: Kamiel Scholten / Festileaks

Dit weekend vindt Best Kept Secret 2018 plaats. Op 8, 9 en 10 juni strijkt het festival neer op de Beekse Bergen. De headliners voor de aankomende editie zijn Arctic MonkeysThe National en LCD Soundsystem. Verder zien we bijvoorbeeld ook Angus & Julia Stone, Johan, Future Islands, Slowdive, CHVRCHES en Father John Misty terug. De weekendkaarten voor het festival zijn uitverkocht. Voor alle dagen zijn er nog dagkaarten beschikbaar, maar hoeveel is onbekend.

Meer informatie over Best Kept Secret vind je op de website van het Brabantse festival. Op de homepage van Festileaks volg je deze week bovendien de belangrijkste updates over het festival, zoals weersvoorspellingen en de lastigste clashes. Check daarnaast ook zeer zeker onze app in de Apple Store of de Google Play Store; daarmee blijf je op de hoogte van het laatste festivalnieuws.

Best Kept Secret Logo

Best Kept Secret 2018

Locatie
Nederland
Hilvarenbeek, Nederland
Datum 8-10 juni 2018
Tickets Niet meer beschikbaar.