Weekendtickets Best Kept Secret 2018 uitverkocht

Best Kept Secret
Foto: Nathan Reinds

Met nog één nachtje slapen tot Best Kept Secret 2018, gaan de laatste tickets als warme broodjes over de toonbank. Weekendtickets voor het festival zijn inmiddels volledig uitverkocht.

Dit maakte de organisatie zojuist bekend via sociale media. Daarnaast laat het festival weten dat dagtickets inmiddels ook nog maar beperkt beschikbaar zijn. Fans van Arctic Monkeys, The National of LCD Soundsystem die nog twijfelen moeten dus niet te lang meer wachten.

Best Kept Secret 2018

Foto: Kamiel Scholten / Festileaks

In 2018 vindt de zesde editie van Best Kept Secret plaats. Op 8, 9 en 10 juni strijkt het festival neer op de Beekse Bergen. De headliners voor de aankomende editie zijn Arctic MonkeysThe National en LCD Soundsystem. Verder zien we bijvoorbeeld ook Angus & Julia Stone, Johan, Future Islands, Slowdive, CHVRCHES en Father John Misty terug. De weekendkaarten voor het festival zijn uitverkocht. Voor alle dagen zijn er nog dagkaarten beschikbaar, maar hoeveel is onbekend; wacht dus niet te lang.

Meer informatie over Best Kept Secret vind je op de website van het Brabantse festival. Op de homepage van Festileaks volg je deze week bovendien de belangrijkste updates over het festival, zoals weersvoorspellingen, de lastigste clashes en de grote Festival Paklijst. Check daarnaast ook zeer zeker onze app in de Apple Store of de Google Play Store; daarmee blijf je op de hoogte van het laatste festivalnieuws!

Best Kept Secret Logo

Best Kept Secret 2018

Locatie
Nederland
Hilvarenbeek, Nederland
Datum 8-10 juni 2018
Tickets Niet meer beschikbaar.