Lowlands 2018 onthult line-up Hacienda

Lowlands 2017
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

Volgende maand is het al zo ver: Lowlands 2018. Een goede reden voor het festival om nieuwe namen bekend te maken. Onder meer Vic Crezée reist af naar Biddinghuizen.

Lowlands maakt het programma voor het Haciënda podium bekend, dus blijft het niet bij deze nieuwe naam. Ook acts als Cinema Royale en Zwarte Koffie staan in augustus op het podium. Naast de namen voor de Hacienda, maakt het festival ook de feestjes in de Heineken en Lima-nachten bekend. Onder meer de Indie Disco van DJ Arnold en DJ Brutus en Fiesta Macumba brengen de voetjes van de vloer. Alle nieuwe namen voor Lowlands 2018 vind je hieronder:

Eerder werden onder meer Kendrick Lamar, Gorillaz, Nile Rodgers & CHIC en De Staat bekendgemaakt. Op welk podium deze acts te zien zijn is nog niet duidelijk. Het festival in Biddinghuizen bevestigt ook dat volgende week het blokkenschema bekend gemaakt wordt. Ook de app is vanaf 26 juli te downloaden.

Lowlands 2018

Lowlands 2017
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

In 2018 vindt het festival in Biddinghuizen plaats van 17 t/m 19 augustus. Afgelopen jaar vierde het festival haar 25e verjaardag. Toen waren Mumford & Sons, Editors en The xx de headliners. Dit jaar kun je optredens van onder meer Kendrick Lamar, The War On Drugs, Gorillaz en N.E.R.D verwachten. Tickets voor de aankomende editie zijn ondertussen uitverkocht. Voor meer informatie over komende editie kun je terecht op de officiële website. Nu de line-up al aardig gevuld begint te raken is het tijd voor de voorpret. Check hier onze Lowlands 2018-playlist:

Lowlands Logo

Lowlands 2024

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 16-18 augustus 2024
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.