Nile Rodgers & CHIC, Miles Kane en meer naar Lowlands 2018

1321

Nieuws uit Biddingshuizen! Onder meer Nile Rodgers & CHIC en Miles Kane zijn komende zomer op Lowlands Paradise te bewonderen.

Waar eerder het comedyprogramma nog een lach op je gezicht toverde, is het nu tijd voor meer nieuwe namen. Naast Nile Rodgers & CHIC en Miles Kane werden ook onder andere Blaudzun, ZHU, The Tallis Scholars, Amenra, Moose Blood, SOPHIE en Sons of Kemet aangekondigd. Alle nieuwe namen vind je in onderstaande video:

De nieuwe namen zien we terug op een indrukwekkend affiche. Eerder werden al acts als Gorillaz, N.E.R.D., Kendrick Lamar en Richie Hawtin bekend gemaakt. Wil je er nog bij zijn, dan ben je helaas te laat: tickets voor de aankomende editie zijn ondertussen uitverkocht.

Lowlands 2018

Lowlands 2017
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

In 2018 vindt Lowlands plaats van 17 t/m 19 augustus. Afgelopen jaar vierde het festival haar 25e verjaardag. Toen waren Mumford & Sons, Editors en The xx de headliners. Dit jaar kun je optredens van onder meer Kendrick Lamar, The War On Drugs, Gorillaz en N.E.R.D verwachten. Voor meer informatie over Lowlands kun je terecht op de officiële website en onze programmapagina. Wil je mee speculeren over de verdere line-up van Lowlands? Praat dan mee op ons forum.

Nu de line-up al aardig gevuld begint te raken is het tijd voor de voorpret. Check hier onze Lowlands 2018-playlist:

Stervende, door de festivalloze zomer. Is het al 2021?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.