Met nog een week tot het festival te gaan heeft Action Bronson zijn optreden op Woo Hah 2018 moeten annuleren. Het festival in Hilvarenbeek komt zo snel mogelijk met een vervanger.

Het optreden van Action Bronson stond gepland voor 15 juli. De rapper heeft een gescheurde meniscus en moet daaraan geopereerd worden. Daarna moet hij 4 tot 6 weken herstellen. Bronson laat weten dat hij zo snel mogelijk terug zal zijn.

Hey, mogen we je om een gunst vragen?

Onze website Festileaks is 7 jaar geleden opgericht vanuit de gedeelde liefde voor festivals. Nu zijn we genomineerd voor Website van het Jaar 2018 in de categorie events. Een mooiere waardering voor al dat harde werk van onze ijzersterke community kunnen ons we niet bedenken. Oneindig veel dank en ❤ voor je support so far, maar nu willen we winnen ook!
Klik ons dus het podium op via DEZE LINK. Dan zijn we je oneindig dankbaar!

Action Bronson is helaas niet de eerste afzegger voor Woo Hah 2018. Eerder moesten Cardi B, Blackbear, Trippie Redd en Smokepurpp hun optreden annuleren.

Action Bronson

Action Bronson kende eerder een carrière als chefkok, maar reist nu de hele wereld over als rapper. De rapper staat bekend om zijn humoristische teksten en is tevens bekend van het programma ‘Fuck, That’s Delicious’. In 2015 bracht hij zijn album Mr. Wonderful uit. In 2017 volgde nog het album Blue Chips 7000.

Woo Hah! 2018

Woo Hah! viert haar lustrum van vrijdag 13 tot en met zondag 15 juli 2018 op het evenemententerrein van de Beekse Bergen, waar steevast ook Best Kept Secret plaatsvindt. Het festival duurt dit jaar voor het eerst maar liefst drie hele dagen. Dagtickets gaan voor € 59,- over de toonbank, terwijl je voor een weekendticket € 99,- (of € 135,- met camping) neerlegt. ER zijn alleen nog tickets voor de zondag beschikbaar, de rest van de tickets zijn uitverkocht. Op het programma staan onder andere J. Cole, Joey Bada$$ en A$AP Rocky.

Wil je weten wat je kunt verwachten? Neem dan een kijkje in ons Festivalrapport van 2016. Voor meer informatie over het festival kun je terecht op de officiële festivalwebsite.

DELEN
Amber
Student Media, Informatie & Communicatie. Verslaafd aan concerten, festivals en eigenlijk gewoon muziek in het algemeen. Favorieten: Kendrick Lamar, Muse, Arctic Monkeys, Anderson .Paak en The xx. Daarnaast trots lid van de nieuwsredactie en tevens mede-verantwoordelijk voor het Spotify-kanaal van Festileaks.