Zwarte Cross-fans opgelet! De organisatie van het Achterhoekse festival heeft aangekondigd dat de editie van 2019 een weekje naar achter is geschoven vanwege een belangrijke motorcross Grand Prix in hetzelfde weekend.

Oorspronkelijk stond Zwarte Cross 2019 voor 11 tot en met 14 juli gepland. Voor ditzelfde weekend is onlangs een motorcross Grand Prix in Azië aangekondigd. Hierdoor zouden veel van de grootste talenten in de motorcrosswereld verhinderd zijn voor Zwarte Cross, en dus vindt het festival in Lichtenvoorde volgend jaar een week later plaats: van 18 tot en met 21 juli.

Zwarte Cross 2019

Zwarte Cross
Foto: Zwarte Cross wesbite
De 23e editie van Zwarte Cross vindt in 2019 plaats van 18 tot en met 21 juli. Naast natuurlijk de Cross zijn artiesten en andere activiteiten voor het festival nog niet bekend. De editie van afgelopen weekend voorzag het publiek van optredens van onder andere VolbeatKaiser Chiefs en Triggerfinger. Via Festileaks hoor je natuurlijk meteen al het nieuws rondom het festival in Lichtenvoorde.