Early bird verkoop FortaRock 2019 van start

Fortarock
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

De early bird tickets voor FortaRock 2019 gaan binnenkort over de toonbank. De ticketverkoop gaat op zaterdag 1 december om 10:00 uur van start.

De early bird dagtickets zijn te koop voor €40,- exclusief €5,- servicekosten. De weekendtickets zijn te koop voor €70,- exclusief €5,- servicekosten. De tickets zijn te koop via ticketmaster.nl en zijn te koop tot en met 6 januari.

Op 7 januari gaat de verkoop van de reguliere tickets van start. Dagkaarten kosten dan €50,- exclusief €5,- servicekosten. De weekendtickets gaan dan voor €85,- exclusief €5,- servicekosten over de toonbank.

FortaRock vindt komend jaar plaats op 1 en 2 juni. Onder andere Amon Amarth en Enslaved zijn volgend jaar te zien op het grootste metalfestival van Nederland. Binnenkort volgen er nog meer nieuwe namen.

FortaRock 2019

Fortarock publiek 2016
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

FortaRock 2019 vindt plaats op 1 en 2 juni in het Goffertpark in Nijmegen. Aankomend jaar mogen Amon Amarth en vele anderen het festivalpubliek vermaken. Tijdens de vorige editie stonden onder meer Nightwish en Parkway Drive op de planken.

Meer informatie over de aankomende editie is te vinden op de website van het Nijmeegse festival.