Animals As Leaders en meer naar FortaRock 2019

Fortarock
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

Na de bevestigingen van Amon Amarth en Behemoth laat FortaRock opnieuw van zich horen. Onder andere Katatonia en Animals As Leaders spelen deze zomer in Nijmegen.

Het festival lost de belofte in: ondanks het mislopen van twee headliners doet de organisatie er alles aan om een mooie affiche te presenteren. Met de bevestigingen van Katatonia en Animals As Leaders kunnen de Nederlandse metalheads zich opmaken voor een editie van formaat. Het festival doet namelijk nog een duit in het zakje en maakt drie andere namen bekend. Check alle nieuwe namen hier:

  • Animals As Leaders
  • Katatonia
  • Bloodbath
  • Decapitated
  • Intervals

Animals As Leaders

De Amerikaanse metalband Animals As Leaders groeit door. De groep die vooralsnog vier studioalbums uitbracht bestaat uit drie leden. Dat is overigens niet terug te horen in het overdonderende geluid van de band. Met de release van het livealbum Live 2017 kunnen de Nijmeegse festivalgangers zich opmaken voor een indrukwekkend optreden.

FortaRock 2019

Fortarock
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

FortaRock 2019 vindt plaats op 1 en 2 juni in het Goffertpark in Nijmegen. Dit jaar mogen Amon Amarth en vele anderen het festivalpubliek vermaken. Tijdens de vorige editie stonden onder meer Nightwish en Parkway Drive op de planken.

Meer informatie over de komende editie is te vinden op de website van het festival. Ben je benieuwd naar FortaRock? Check dan het Festivalrapport van de afgelopen editie.