Binnen 10 dagen weten we meer over Paaspop 2019. Dan komt het festival namelijk met een heuse launchparty voor de komende editie. Ook de eerste artiesten maakt het Brabantse festival dan bekend.

Op vrijdag 23 november vindt de launchparty plaats. Hier kun jij als eerste jouw kaarten kopen voor de 44e editie van het festival, krijg je als eerste de nieuwe informatie te horen en ga je naar huis met een goed gevulde goodiebag. De entree is gratis en het programma staat vol met livemuziek en andere activiteiten.

In 2018 waren Bastille, Fatboy Slim en Iggy Pop onder de grote namen. Ben je benieuwd hoe de 2018 editie was, check hier ons festivalrapport!

Paaspop 2019

Joris Bisschops (Paaspop 2018)

Paaspop 2019 is de 44e editie van het festival in Schijndel. Het festival vindt plaats van 19 tot en met 21 april. Al sinds 1974 is het een van de grote openers van het Nederlandse festivalseizoen. Tijdens een weekendje Schijndel hoeft je je niet te vervelen: het festival biedt een podium voor theater, muziek en stand-up comedy, maar ook voor literatuur en straatartiesten. Daarnaast kun je er genieten van een heuse food line-up. Onder andere Bastille, Fatboy Slim, Iggy Pop en Kensington waren de grote publiekstrekkers van Paaspop 2018.

Op de hoogte blijven van het laatste festivalnieuws?

Abonneer je dan op onze Festival Nieuwsbrief! Elke week ontvang je de belangrijkste updates in één handig overzicht in je mailbox. Daarnaast ontvang je als abonnee speciale festivaltips en kun je meespelen met exclusieve winacties voor te gekke festivalprijzen.