Binnen 10 dagen weten we meer over Paaspop 2019. Dan komt het festival namelijk met een heuse launchparty voor de komende editie. Ook de eerste artiesten maakt het Brabantse festival dan bekend.

Op vrijdag 23 november vindt de launchparty plaats. Hier kun jij als eerste jouw kaarten kopen voor de 44e editie van het festival, krijg je als eerste de nieuwe informatie te horen en ga je naar huis met een goed gevulde goodiebag. De entree is gratis en het programma staat vol met livemuziek en andere activiteiten.

In 2018 waren Bastille, Fatboy Slim en Iggy Pop onder de grote namen. Ben je benieuwd hoe de 2018 editie was, check hier ons festivalrapport!

Paaspop 2019

Joris Bisschops (Paaspop 2018)

Paaspop 2019 is de 44e editie van het festival in Schijndel. Het festival vindt plaats van 19 tot en met 21 april. Al sinds 1974 is het een van de grote openers van het Nederlandse festivalseizoen. Tijdens een weekendje Schijndel hoeft je je niet te vervelen: het festival biedt een podium voor theater, muziek en stand-up comedy, maar ook voor literatuur en straatartiesten. Daarnaast kun je er genieten van een heuse food line-up. Onder andere Bastille, Fatboy Slim, Iggy Pop en Kensington waren de grote publiekstrekkers van Paaspop 2018.

DELEN
Communicatie student aan Fontys Hogenscholen in Tilburg. Daarnaast ben ik fanatiek muzikant en muziek fanaat. Van Behemoth via The Beach Boys naar Led Zeppelin, niets is mij vreemd! Bij mij thuis spint er altijd vinyl, voornamelijk Biffy Clyro!