Politie roept op tot aangifte na diefstal van twintig telefoons op Paaspop 2019

Paaspop 2019
Photo: Tom Doms (Paaspop 2019)

De organisatie van Paaspop heeft in samenwerking met politie en beveiliging afgelopen avond twee personen aangehouden. Zij worden ervan verdacht twintig mobiele telefoons te hebben gestolen. De politie van Schijndel roept op zo snel mogelijk aangifte te doen als je jouw telefoon kwijt bent.

De eigenaar van acht van de twintig telefoons is inmiddels achterhaald. De politie is dus nog op zoek naar 12 eigenaren. Ben jij jouw GSM ook kwijt, doe dan zo spoedig mogelijk aangifte. Dat kan via de website van de politie, en via telefoonnummer 0900-8844.

Hiernaast geeft Paaspop aan dat er ook gevonden telefoons netjes zijn afgeleverd. Check dus ook even bij het infopunt of je jouw telefoon niet gewoon uit de broekzak hebt laten vallen. Alle gevonden voorwerpen worden na het evenement weergegeven op de website van iLost.

Paaspop 2019

Paaspop 2019
Photo: Tom Doms (Paaspop 2019)

Paaspop 2019 vindt plaats van 19 tot en met 21 april in Schijndel. Al sinds 1974 is het een van de grote openers van het Nederlandse festivalseizoen. Dit jaar doen onder meer Passenger, Oscar and the WolfWithin Temptation en White Lies het Brabantse festival aan.

Tijdens een weekendje Schijndel hoef je je geen moment te vervelen. Het festival biedt muziek, theater en stand-upcomedy, maar ook literaire evenementen en straatartiesten. Daarnaast kun je genieten van een heuse food line-up.

Het festivalterrein kent dit jaar maar liefst vier nieuwe area’s. De ‘Detroit’ is de plek waar je je technohart kunt ophalen met acts als Ellen Alien en Freddy K. In de nieuwe ‘Cosy Comedy Club’ kun je gaan genieten van de beste cabaretshows, terwijl je je in de ‘The Love Boat’ kunt laten onderdompelen in extravagante sferen. ‘Herrie Met Gerrie’ is de vierde nieuwe area, waar je los kunt gaan op diverse soorten dancemuziek. Voor meer informatie over het festival ga je naar de officiële festivalwebsite.

Paaspop Logo

Paaspop 2025

Locatie
Nederland
Schijndel, Nederland
Datum 18-20 april 2025
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen

Over de auteur ✍️

Michel Stempher

Mijn eerste festivalbezoek was in 2012 op Pinkpop, waarvoor ik op het allerlaatste moment een gratis ticket ontving. Sindsdien ben ik veel meer in het festivalleven gegroeid en bezoek ik ieder jaar wel twee grote festivals. Gedurende al deze liveshows heb ik een eigen muziekvoorkeur ontwikkeld: metal + alternatieve rock. Mijn favoriete bands zijn bijvoorbeeld System Of A Down, Tool en Within Temptation, maar ook rustigere bands zoals Radiohead en Sonata Arctica vind ik zeer goed.

Meer van Michel