Advertisement

We Are Electric 2019 begint donderdag met kaartverkoop

© Bart Heemskerk

Dancefestival We Are Electric kondigt vandaag de start van de de kaartverkoop voor 2019 aan. Aanstaande donderdag gaan 1.000 Early Bird tickets in de verkoop.

De organisatie van het Brabantse festival is twee dagen na de wintervariant in Eindhoven alweer klaar voor Weekender, de zomereditie die plaatsvindt van 5 tot en met 7 juli in Boxtel. Donderdag 15 november kun je er maar beter op tijd bij zijn, want vanaf 19.00 uur worden slechts 1.000 Early Bird tickets aangeboden. Je betaalt in de voorverkoop voor een volledig weekend € 74,- zonder camping, of € 89,- met camping. Meer informatie over de start van de kaartverkoop vind je via het Facebook-evenement van het festival.

De vorige editie scoorde We Are Electric veel punten met de line-up en de nieuwe locatie. Afgelopen zaterdag vond daarnaast de wintervariant plaats, met Deadmau5 en Noisia op de planken.


We Are Electric 2019

© Joris Bisschops

We Are Electric 2019 vindt plaats van 5 tot en met 7 juli in Boxtel; dit is in dezelfde periode als Down The Rabbit Hole. Het Brabantse festival strikt ieder jaar de vetste elektronische acts. Dit jaar waren onder andere Martin GarrixPaul KalkbrennerThe Prodigy en Justice te zien. De Early Bird tickets gaan vanaf donderdag 15 november 19.00 uur in de verkoop. Je betaalt € 74,- voor een volledig weekend zonder camping en € 89,- voor deze zelfde periode, maar dan met camping. Meer informatie over de kaartverkoop en het festival vind je op het het Facebook-evenement van de organisatie. De festivalwebsite wordt op dit moment nog klaargemaakt voor de nieuwe editie.

Over de auteur ✍️

Michel Stempher

Mijn eerste festivalbezoek was in 2012 op Pinkpop, waarvoor ik op het allerlaatste moment een gratis ticket ontving. Sindsdien ben ik veel meer in het festivalleven gegroeid en bezoek ik ieder jaar wel twee grote festivals. Gedurende al deze liveshows heb ik een eigen muziekvoorkeur ontwikkeld: metal + alternatieve rock. Mijn favoriete bands zijn bijvoorbeeld System Of A Down, Tool en Within Temptation, maar ook rustigere bands zoals Radiohead en Sonata Arctica vind ik zeer goed.

Meer van Michel