Within Temptation spoort fans aan te stemmen voor Pinkpop’s Gouden Tip

Within Temptation
Photo: Arjen Kremer

Within Temptation spoort op social media fans aan om te stemmen voor de Gouden Tip van Pinkpop 2019. Aangezien de band al enkele festivals op de planning heeft, lijkt een show in Landgraaf ook niet ondenkbaar.

Het geruchtenseizoen voor de aankomende festivalzomer is nog in volle gang. Al zijn er nu met onder andere Fleetwood Mac en Mumford & Sons nog slechts enkele namen bekend voor Pinkpop 2019, opende het festival onlangs de Gouden Tip competitie. Hiermee kunnen fans laten weten wie van hun favoriete acts ze graag op het Limburgse festival terugzien.

Within Temptation deelt op Facebook deze oproep met hun fans. De band lijkt hiermee aan te geven wel open te staan voor een optreden op Pinkpop. De Nederlandse symfonische metalband is geen onbekende voor het festival, zij stonden hier namelijk al driemaal op het podium. Aangezien de band reeds voor meerdere festivals is aangekondigd (zoals Graspop, Resurrection Fest en Wacken Open Air), is het niet geheel ondenkbaar dat zij ook Pinkpop aandoen.

Heb jij Within Temptation op je lijstje staan? Dan kan je wens zomaar eens in vervulling gaan. Heb je jouw wensenlijst nog niet ingezonden? Doe dan snel mee om kans te maken op de eerste weekendtickets voor Pinkpop 2019.

Within Temptation

De symfonische metalband Within Temptation staat al ruim 20 jaar aan de top binnen het genre. De band rondom frontvrouw Sharon den Adel behaalde met nummers als ‘Mother Earth’ en ‘Ice Queen’ zowel nationaal als internationaal grote successen. Inmiddels heeft Within Temptation alweer zes albums uitgebracht, waarvan Hydra (2014) de meest recente plaat is. Eind 2018 volgt dan eindelijk een langverwachte opvolger onder de titel Resist, wat meteen de weg opent voor een mogelijke tournee.

Pinkpop 2019

Pinkpop 2018
Foto: Bart Heemskerk (Pinkpop 2018)

Pinkpop 2019 vindt plaats van 8 tot en met 10 juni in het Zuid-Limburgse Landgraaf. Met een komende editie is Pinkpop het oudste festival jaarlijks terugkerende festival van Nederland, Europa en de wereld. Naast Mumford & Sons, Tenacious D, Fleetwood Mac en George Ezra zijn er voor de komende editie nog geen andere artiesten bekend gemaakt. Ben je benieuwd wie er kans maken? Check hier onze geruchtenlijst.

Pinkpop Logo

Pinkpop 2025

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 20-22 juni 2025
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen