Zwarte Cross 2019 kondigt strijdkreet aan

Zwarte Cross 2016
Foto: Kamiel Scholten / Festileaks

De traditie van het Zwarte Cross motto kent in 2019 een vervolg. Tijdens de komende editie inspireert Tante Rikie de festivalgangers met de nieuwe strijdkreet: ”Niks is onmogelijk!”

Volgens Rikie is het Achterhoekse festival mede door deze kreet zo’n uniek evenement geworden. “Alle dromen kunnen werkelijkheid worden. Het maakt niet uit wat die droom is, gebruik je fantasie en verbeeldingskracht en het universum ligt aan je voeten”, aldus Tante Rikie. De strijdkreet zorgt zoals ieder jaar voor verbroedering en inspiratie bij de organisatie en moet opnieuw voor een uitgebalanceerd programma zorgen. De volledige verklaring van Rikie is hier te vinden.

Ook op het gebied van de line-up is er niets onmogelijk op de Zwarte Cross. Muziek, sport, theater en stunts: alles kan en mag in Lichtenvoorde. Naast de strijdkreet deelt het festival ook de datum van de ticketverkoop. Op 17 november gaan de kaarten in der verkoop via de website van het festival.

Zwarte Cross 2019

Zwarte Cross 2018_poort
Foto: Dianne de Kievit / Festileaks
De 23e editie van Zwarte Cross vindt in 2019 plaats van 18 tot en met 21 juli. Naast natuurlijk de Cross zijn artiesten en andere activiteiten voor het festival nog niet bekend. De editie van afgelopen weekend voorzag het publiek van optredens van onder andere VolbeatKaiser Chiefs en Triggerfinger. Via Festileaks hoor je natuurlijk meteen al het nieuws rondom het festival in Lichtenvoorde.

 

Zwarte Cross Logo

Zwarte Cross 2024

Locatie
Nederland
Lichtenvoorde, Nederland
Datum 18-21 juli 2024
Line-up
The Darkness
Joost
Status Quo
Tickets Kopen