De Amerikaanse band Priests staat komende zomer op Best Kept Secret. Dat laat de groep weten via de website.

De bevestiging van Priests is vooralsnog niet bekendgemaakt door de organisatie van Best Kept Secret. Een oplettend Festileaks forumlid tipte ons dat op de website van de Amerikaanse band te zien is dat er op vrijdag 31 mei een optreden in Hilvarenbeek op de planning staat. Priests staat daarmee op dezelfde dag geprogrammeerd als Bon Iver.

In december verklapte Aldous Harding ook al haar komst naar Best Kept Secret. De organisatie bevestigde daarnaast de komst van onder meer Interpol, Kraftwerk en Bon Iver.

Priests

Priests is een Amerikaanse rockband gevormd in Washington. De groep ontstond in 2012 en bracht sindsdien tijd 3 EP’s en 1 studioalbum uit. Op de echte doorbraak is het vooralsnog wachten. Priests speelde in Nederland eerder op Crossing Border, Metropolis en London Calling. In het buitenland werden onder andere Coachella, Roskilde en Primavera Sound aangedaan.

Best Kept Secret 2019

Foto: Jokko (BKS 2018)

Best Kept Secret vindt komend jaar plaats in het laatste weekend van mei en begin juni. Op 31 mei, 1 en 2 juni 2019 strijkt het festival neer in Hilvarenbeek. Bon Iver en Kraftwerk behoren tot de eerste namen van een ongetwijfeld sterk affiche. Tickets zijn inmiddels in de verkoop via de officiële festivalwebsite.

Benieuwd hoe een bezoekje aan Best Kept Secret precies wordt ervaren? Check dan het festivalrapport van afgelopen editie. Natuurlijk kun je ook alvast inkomen en luisteren naar onze Spotify-playlist van de aankomende editie.

Win 2 tickets voor Lollapalooza Berlijn!

Deze hele week maak je bij Festleaks kans op 2 weekendtickets Lollapalooza Berlijn. In het laatste festivalweekend van het seizoen nog één keer genieten van exclusieve headliners als Kings of Leon, Swedish House Mafia en Martin Garrix: word jij die gelukkige winnaar?