RY X, Honne en meer week na Down The Rabbit Hole op NOS Alive 2019

NOS Alive 2019 heeft deze week weer flink wat namen bekendgemaakt. Onder meer RY X, Honne en Hot Chip zijn gestrikt door het het Portugese festival, dat slechts een week na Down The Rabbit Hole plaatsvindt.

In totaal voegde de organisatie vijf namen toe aan de line-up: Rolling Blackouts Coastal Fever, Honne, The Gift, RY X en Hot Chip. Op het affiche werden eerder al grote acts als The CureBon IverSmashing PumpkinsThom Yorke en Weezer bijgetekend.

Het Portugese festival gaat een week na Down The Rabbit Hole van start, waardoor de kans groot is dat de line-ups van de beide festivals enkele namen delen. Welke acts volgen het voorbeeld van Thom Yorke, Vampire Weekend en Rolling Blackouts Coastal Fever, en treden zowel in Oeiras als in Beuningen op?

RY X

Ry Cumming, beter bekend als RY X, is een Australische singer-songwriter. De zanger heeft inmiddels twee studio-albums op zijn naam staan. 15 februari komt zijn derde langspeler, Unfurl, in de rekken te liggen. Ter promotie van dit album trekt de muzikant weer de wereld over. Het optreden op NOS Alive is de eerste festivalaankondiging. Zullen er nog meer volgen?

NOS Alive 2019

Photo: Arlindo Camacho

NOS Alive is hét festival om te bezoeken in Portugal. De 13e editie van dit zonnige festival vindt plaats van 11 tot en met 13 juli in Oeiras. Door de jaren heen heeft NOS Alive verscheidene grote namen mogen ontvangen. Tijdens de editie van 2018 traden onder meer Arctic Monkeys, Pearl Jam en Queens of the Stone Age op.

Aankomend jaar zijn onder andere The CureBon IverSmashing Pumpkins en Thom Yorke van de partij. Zowel dag- als weekendtickets zijn al te verkrijgen. Prijzen verschillen van € 65,- voor een dagticket, tot € 149,- voor een weekendticket. Voor meer informatie check je de officiële festivalwebsite.

NOS Alive Logo

NOS Alive 2023

Locatie
Portugal
Lissabon, Portugal
Datum 6-8 juli 2023
Tickets Dagkaarten vanaf €79. Combitickets vanaf €192. Kopen