Triggerfinger en meer naar Vestrock 2019

1624
Triggerfinger
Photo: Diego Franssens

Vestrock 2019 heeft vandaag een nieuwe lading namen aangekondigd. Onder meer Triggerfinger is aankomende zomer te zien in Hulst.

Het is voor Triggerfinger de eerste bekendmaking voor een Nederlands festival. Ze werden eerder al wel aangekondigd voor Awake Festival en voor Gladiolen.

Naast de Belgische rockers staan ook Davina Michelle en Navarone dit jaar op de planken in Zeeland. Voor alle nieuwe acts check je de video hieronder:

Triggerfinger

Triggerfinger
Photo: Diego Franssens


Ruben Block, Paul ‘Lange Polle’ Van Bruystegem en Mario Goossens vormen sinds 2003 het duivelse trio van Triggerfinger. De grote Belgische doorbraak kwam er in 2010 met de hit ‘All This Dancin’ Around’. De band stond de eerste twaalf weken van het jaar onverstoord op nummer 1 van De Afrekening van Studio Brussel. In Nederland werden de heren vooral bekend met hun cover van ‘I Follow Rivers’, gespeeld op gitaren en twee kopjes. In 2018 was de rockgroep op verschillende festivals te zien, waaronder Pinkpop en Lokerse Feesten.

Vestrock 2019

Vestrock vindt dit jaar plaats van 31 mei tot en met 2 juni te Hulst. De laatste dag van het festival staat traditiegetrouw in het teken van de jongste festivalfans met Vestrock Junior. In de afgelopen paar jaar stonden onder andere Limp Bizkit en Biffy Clyro al op het affiche.

Voor het festival zijn verschillende tickets verkrijgbaar. Een combiticket voor de vrijdag en zaterdag kost je € 65,-. Daarnaast zijn er ook dagtickets beschikbaar: deze kosten € 50,-. De Vestrock Junior-tickets voor de zondagmiddag zijn beschikbaar voor € 25,-. Meer informatie is te vinden op de website van Vestrock.

Hallo! Ik ben Job en ik kom uit het pittoreske Oud Gastel in Brabant. Festivals zijn mijn grootste hobby, ik ben iedere zomer wel op een aantal festivals te vinden. Sziget is mijn favoriete festival en mijn favoriete bands zijn Foo Fighters, Muse, Editors en U2. Daarnaast hou ik ook heel erg van techno!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.